reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odparzenia - pomocy!

Co używacie na pupki waszych maluszków w razie odparzenia?

• Wszystkich głosujących
    123
ja tez jeszcze wogole nie wiedzialam tej limitowanej seri pampersow,czy sie roznia od normalnych??

reklama
New born to nie wiem bo ja używam 4 już różnią się tym żę maja streczowe boczki - sa super i zastępują brak tej tylniej gumki .
Ja nie przepadąłam za pampersami a teraz kupiłam już drugiego jumbo packa na zapas bo to limitowana seria podobno.

Z zewnątrz niczym się nie różnią trzeba podglądać po bokach opakowania - te nowe są też bardziej kolorowe i maja tygryska albo misia z tyłu - ja po tym poznaję.

aha,a lepsze sa od tych huggies-ow z kubusiem puchatkiem??bo jak narazie to uwazam je za najlepsze z tych co stosowalam

Ja miałam tylko raz zielone huggiesy nie z Kubusiem tylko jakieś inne obrazki ale te flexy w każdym razie - od koleżanki i dlatego pewnie jeszcze stare obrazki a nie z Kubusiem. U nas są one bardzo drogie i żadnych promocji ale według mnie nowe pampersy są fajniejsze zwłaszcza na takie upały. Myslę że to jednak rzecz gustu każdemu co innego podpasuje. Jednak warto spróbować nie tylko w jumbo pakach sa te nowe takżę spróbuj i napisz czy ci pasują :)

po dzisiejszej wizycie u lekarza zalecono smarowanie wodną gencjaną i potem jak przeschnie to bepathen, za kilka dni dam znać czy skutkuje

gaga-napisz jaka to ta Twoja chłodząca maść, robiona na zamówienie czy fabryczna? podaj skład to polecę do lekjarza po taką samą! u mnie coraz wieksza rozpacz!

to jest ta maść z kwasem borowym, jak powiesz lekarzowi to na pewno będzie wiedział o co chodzi- maść chłodząca, ona jest na receptę około 5zł, a bez coś koło 25

reklama
hmmm z kwasem to jest sporo.... kupiłam nawet sam kwas i przemywam.... podobno dobra maść cholesterolowa.... podasz skład tej Twojej chłodzącej?

Do góry