reklama
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
New born to nie wiem bo ja używam 4 już różnią się tym żę maja streczowe boczki - sa super i zastępują brak tej tylniej gumki .
Ja nie przepadąłam za pampersami a teraz kupiłam już drugiego jumbo packa na zapas bo to limitowana seria podobno.
Z zewnątrz niczym się nie różnią trzeba podglądać po bokach opakowania - te nowe są też bardziej kolorowe i maja tygryska albo misia z tyłu - ja po tym poznaję.
Ja nie przepadąłam za pampersami a teraz kupiłam już drugiego jumbo packa na zapas bo to limitowana seria podobno.
Z zewnątrz niczym się nie różnią trzeba podglądać po bokach opakowania - te nowe są też bardziej kolorowe i maja tygryska albo misia z tyłu - ja po tym poznaję.
Sorbuś
Mama Majci i Patrycji
Ja miałam tylko raz zielone huggiesy nie z Kubusiem tylko jakieś inne obrazki ale te flexy w każdym razie - od koleżanki i dlatego pewnie jeszcze stare obrazki a nie z Kubusiem. U nas są one bardzo drogie i żadnych promocji ale według mnie nowe pampersy są fajniejsze zwłaszcza na takie upały. Myslę że to jednak rzecz gustu każdemu co innego podpasuje. Jednak warto spróbować nie tylko w jumbo pakach sa te nowe takżę spróbuj i napisz czy ci pasują
reklama
Podziel się: