reklama
asia.joanna
Fanka BB :)
W sensie kosmówka? W łożysko przekształca się dopiero w późniejszych tygodniach. Przeważnie wszystko kończy się dobrze, ale niestety na tym etapie ciąży nikt tego nie zagwarantuje.Witam, chciałabym zapytać czy ktoś orientuje się czy jest szansa na utrzymanie ciąży gdy wystąpiło krwawienie w 9 tyg i odkleiło się łożysko?
asia.joanna
Fanka BB :)
Szanse są zawsze, trzeba czekać.Tak właśnie źle napisałam. Bo niby tak siostrze lekarz powiedział na izbie. Już edytowalna wpis.
Teraz jest wszystko dobrze. Czyli są szanse
@SiostraB niea gwaranci, jednak szanse są ogromne. Moja siostra przechodziła podobną historię. Szczęście w nieszczęściu była wtedy w Polsce. Odkleiło się 7 cm. To Dla ciąży w 9t dużo. Dziś siostrzenica ma 16 lat. Jest mnóstwo pozytywnie zakończonych historii z odklejona kosmówka. Jednak tylko czas pokarze, jak będzie u twojej siostry. Z całą pewnością trzeba być dobrej myśli. Powodzenia
Dzięki za odp. Kiedyś po poronieniu udzielałam się na forum ciąża po poronieniu. Nie mogę odzyskać tamtego konta. Czy możliwe jest że Ciebie destino pamiętam stamtąd ?@SiostraB niea gwaranci, jednak szanse są ogromne. Moja siostra przechodziła podobną historię. Szczęście w nieszczęściu była wtedy w Polsce. Odkleiło się 7 cm. To Dla ciąży w 9t dużo. Dziś siostrzenica ma 16 lat. Jest mnóstwo pozytywnie zakończonych historii z odklejona kosmówka. Jednak tylko czas pokarze, jak będzie u twojej siostry. Z całą pewnością trzeba być dobrej myśli. Powodzenia
Dzięki za odp. Kiedyś po poronieniu udzielałam się na forum ciąża po poronieniu. Nie mogę odzyskać tamtego konta. Czy możliwe jest że Ciebie destino pamiętam stamtąd ?
Tak, możliwe. Jest nowa apka stod mogą być problemy ze starym kontem
reklama