reklama
mamakochajaca
Fanka BB :)
U mnie nikt nie sprawdzał bety. Kosmowka odkleiła się dwa razy, leżałam i się nie ruszałam. Potem były inne problemy, łożysko było nisko, pózniej przodowalo. Przestało pod koniec 32 tygodnia. Urodziłam zdrowe dziecko. Ale cała ciaza przeleżana. Zero gotowania i t d. Tylko łazienka i kanapa.Hej
Zwracam się z pytaniem do osób które miały problem z odklejającą się Kosmówka / krwiakiem podkosmowkowym czy zdarzyło się u was że przyrost Beta HCG znacznie zwolnił, był nieodpowiedni i dużo za mały, a mimo to wróciło wszystko do normy ?
mamakochajaca
A Nu i kosmowka się odkleiła ale u mnie bylo bicie serduszka na usgU mnie nikt nie sprawdzał bety. Kosmowka odkleiła się dwa razy, leżałam i się nie ruszałam. Potem były inne problemy, łożysko było nisko, pózniej przodowalo. Przestało pod koniec 32 tygodnia. Urodziłam zdrowe dziecko. Ale cała ciaza przeleżana. Zero gotowania i t d. Tylko łazienka i kanapa.
Balbina90
Mi pozamacicznej w ogóle na USG nie wiedzieli. Dopiero podczas laparoskopii ja znaleźli w jajowodzie. A na USG nic, normalny obraz jajników i jajowodów był. 4 lekarzy szukało czegoś. W końcu zdecydowali się na operację.
Ale dobrze, że u Ciebie wykluczona. Bo to mega niebezpieczna sytuacja.
Ale dobrze, że u Ciebie wykluczona. Bo to mega niebezpieczna sytuacja.
GreenTea2103
Początkująca w BB
U mnie taka sama sytuacja... Dla osób niedowierzających to u mnie przy becie 2200 było widać serduszko.. Beta również wolno rośnie. Ciąża młodsza o tydzień niż OM. Liczne krwiaki, krwiak podkosmowkowy. Czekam na rozwój.. Tobie życzę powodzenia.Hej
Zwracam się z pytaniem do osób które miały problem z odklejającą się Kosmówka / krwiakiem podkosmowkowym czy zdarzyło się u was że przyrost Beta HCG znacznie zwolnił, był nieodpowiedni i dużo za mały, a mimo to wróciło wszystko do normy ?
jasani
Możesz nawet napisać,że beta wynosiła 1000 i było serduszko ale my niekoniecznie w to uwierzymy. Dla mnie to jest niemożliwe. Badalaś ja tylko raz?U mnie taka sama sytuacja... Dla osób niedowierzających to u mnie przy becie 2200 było widać serduszko.. Beta również wolno rośnie. Ciąża młodsza o tydzień niż OM. Liczne krwiaki, krwiak podkosmowkowy. Czekam na rozwój.. Tobie życzę powodzenia.
Madzia86G
2200 i serduszko ? No to wybacz ale ja faktycznie nie uwierzę. Ja mam ponad 21tysięcy i jeszcze nie ma. Pęcherzyk ciążowy jest i pęcherzyk żóltkowy. Też myślałam że to już zarodek ale lekarz mnie uspokoił że nie nie, to jeszcze nie jest zarodek.
Oczywiście życzę ci tu żeby oczywiście było, nie mam tu nic złego na myśli.
Oczywiście życzę ci tu żeby oczywiście było, nie mam tu nic złego na myśli.
Ostatnia edycja:
reklama