Nie było czyszczenia nie było zabiegu, beta była w dniu badania USG na pewno poniżej 1850 bo krew była robiona kilka dni po USG. To jak wytłumaczyć zarodek widoczny na USG 1.2mm w pęcherzyku? Sprzęt do USG najnowszy i najdroższy jaki się da lekarz tak mi powiedział po badaniu. No mam te zdjęcie z USG w domu z zaznaczonym zarodkiem... Więc o co chodzi?przy takiej becie nie ma mowy o zarodku... Chyba, że nie wiesz jaka była w danej chwili beta i to 1850 było już w trakcie czyszczenia...
reklama
nie musiało być zabiegu, mogło się wszystko wchłonąć z tego o wiem... Ja przy becie o wiele większej dopiero widziałam zarodek a jeszcze później serduszko było... Czasem do 3000 nawet jest sam pęcherzyk najczęściej się mówi o 1000 żeby go w ogóle dojrzeć...musisz udać się na wizytę bo my nic więcej Ci nie powiemy...Nie było czyszczenia nie było zabiegu, beta była w dniu badania USG na pewno poniżej 1850 bo krew była robiona kilka dni po USG. To jak wytłumaczyć zarodek widoczny na USG 1.2mm w pęcherzyku? Sprzęt do USG najnowszy i najdroższy jaki się da lekarz tak mi powiedział po badaniu. No mam te zdjęcie z USG w domu z zaznaczonym zarodkiem... Więc o co chodzi?
asia.joanna
Fanka BB :)
Nie ma żadnej możliwości żeby przy takiej becie było cokolwiek więcej niż pęcherzyk. Po prostu nie ma takiej możliwości na żadnym sprzęcie, za żadne pieniądze. To już byłby u ciebie 6tc i powinno być serduszko, beta w bardzo wysokich wartościach a nie 1850.Nie było czyszczenia nie było zabiegu, beta była w dniu badania USG na pewno poniżej 1850 bo krew była robiona kilka dni po USG. To jak wytłumaczyć zarodek widoczny na USG 1.2mm w pęcherzyku? Sprzęt do USG najnowszy i najdroższy jaki się da lekarz tak mi powiedział po badaniu. No mam te zdjęcie z USG w domu z zaznaczonym zarodkiem... Więc o co chodzi?
Rozumiem aczykolkwiek w sobotę widoczny był zarodek... To lekarz wprowadzał by mnie w błąd ? Pokazując i zaznaczając mi zarodek 1.2mm mówiąc że jest młodszy o dwa tygodnie. Na chwilę obecną przyrost HCG jest słaby wizytę mam za tydzień okaże się czy dalej się ten zarodek rozwija czy zatrzymał się i nastąpi poronienie... Nie mam celu wprowadzenia was w błąd w USG pokazało co pokazało... Lekarz też nie pierwszy z łapanki tylko dobry specjalista od spraw patologii ciąży.nie musiało być zabiegu, mogło się wszystko wchłonąć z tego o wiem... Ja przy becie o wiele większej dopiero widziałam zarodek a jeszcze później serduszko było... Czasem do 3000 nawet jest sam pęcherzyk najczęściej się mówi o 1000 żeby go w ogóle dojrzeć...musisz udać się na wizytę bo my nic więcej Ci nie powiemy...
Wynika że moja ciąża to jakiś wybitny przypadek... Zobaczymy co wskaże USG za tydzień.
G
gość _199
Gość
Być mozee miałaś zarodek z sercem, a beta 1800 jest spadkowa, bo mówisz że krew robiłaś kilka dni po USG.Rozumiem aczykolkwiek w sobotę widoczny był zarodek... To lekarz wprowadzał by mnie w błąd ? Pokazując i zaznaczając mi zarodek 1.2mm mówiąc że jest młodszy o dwa tygodnie. Na chwilę obecną przyrost HCG jest słaby wizytę mam za tydzień okaże się czy dalej się ten zarodek rozwija czy zatrzymał się i nastąpi poronienie... Nie mam celu wprowadzenia was w błąd w USG pokazało co pokazało... Lekarz też nie pierwszy z łapanki tylko dobry specjalista od spraw patologii ciąży.
Wynika że moja ciąża to jakiś wybitny przypadek... Zobaczymy co wskaże USG za tydzień.
Pierwszy spadek i ponowny wzrost bety mógł być spowodowany obumarciem bliźniaka, ale też ręki nie dam sobie uciąć.
asia.joanna
Inaczej.. Konkretnie z którego dnia masz wynik bety 1850?Rozumiem aczykolkwiek w sobotę widoczny był zarodek... To lekarz wprowadzał by mnie w błąd ? Pokazując i zaznaczając mi zarodek 1.2mm mówiąc że jest młodszy o dwa tygodnie. Na chwilę obecną przyrost HCG jest słaby wizytę mam za tydzień okaże się czy dalej się ten zarodek rozwija czy zatrzymał się i nastąpi poronienie... Nie mam celu wprowadzenia was w błąd w USG pokazało co pokazało... Lekarz też nie pierwszy z łapanki tylko dobry specjalista od spraw patologii ciąży.
Wtorek beta HCG 900Inaczej.. Konkretnie z którego dnia masz wynik bety 1850?
Środa ginekolog stwierdza krew i skrzepy - poroniłam w jego opinii i czekać na oczyszczenie
Sobota - inny lekarz ginekolog szpital doktor stwierdza że widzi zarodek 1.2mm i zarodek młodszy o 2 tygodnie
Potem kolejny tydzień idzie i mamy malutkie wzrosty Bety czyli źle się dzieje
Środa beta HCG 1600
Piatek HCG 1850.
asia.joanna
To powiedz mi jeszcze czy uwidocznił akcję serca?Wtorek beta HCG 900
Środa ginekolog stwierdza krew i skrzepy - poroniłam w jego opinii i czekać na oczyszczenie
Sobota - inny lekarz ginekolog szpital doktor stwierdza że widzi zarodek 1.2mm i zarodek młodszy o 2 tygodnie
Potem kolejny tydzień idzie i mamy malutkie wzrosty Bety czyli źle się dzieje
Środa beta HCG 1600
Piatek HCG 1850.
Nie, nic o tym nie mówił więc nie, powiedział że za dwa tygodnie mam przyjść znowu że daje 40% szans że się ta ciąża uda, dodając że zarodek jest młodszy o dwa tygodnieTo powiedz mi jeszcze czy uwidocznił akcję serca?
reklama
G
gość _199
Gość
A możesz wrzucić to zdj ?Nie, nic o tym nie mówił więc nie, powiedział że za dwa tygodnie mam przyjść znowu że daje 40% szans że się ta ciąża uda, dodając że zarodek jest młodszy o dwa tygodnie