reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odgłosy, krzyki, sylaby słowa naszych dzieciaczków

Brawa dla małych Gadaczy! :-):-)
Wojciaszek nadal na etapie biernej nauki języka. Na razie chłonie to co my mówimy.

reklama
Ja tez gratuluję gadułom :)
u nas tez raczej chłonięcie ;) jak w końcu zacznie gadać to mam nadzieję ze wyjdzie ile to słów zna - bo rozumie skubaniec strasznie dużo - ostatnio zaczął kolory i kształty kumać...

Dziewczyny bo oni teraz cichutko siedzą a jak zaczną mówić to odrazu nie dość że całymi zdaniami to pewnie całe historie z tego wyjdą:tak:

Wielkie gratulejszyn!!!!!

U nas tez juz co raz to wiecej moje dziecko mowi...Ale nie zawsze chce to powtorzyc...Ostatnio przez weekend w polsce tyle slow wymienila ze sama nie jestem w stani zliczyc...ale juz w domu nie chce powtorzyc:confused2:

reklama
Do góry