reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
a u nas z nowosci to "komm" po niemiecku a w wpolskim to" nie wolno"-ale wymawia nielolno :-)
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
No to nareszcie zaczynają się kombinacje słowne Uwielbiam, kiedy dzieci nazywają coś "po swojemu". Marcinek mnie rozbawia do łez mówiąc na ziemniaka "nieniam"
mama Marcinka - no fajosko, i tylko wtajemniczeni wiedzą o co chodzi!
Nasz Mieszko jakieś 2 miesiące temu wymyslił sobie swoją ksywkę. Kiedy wybieralismy imię dla niego mój mąż mi powtarzał że imienia Mieszko nie można zdrobnić ani przeinaczyć a tu proszę Mieszko nazywa siebie Nene - jakie piękne! I sam na to wpadł
Nasz Mieszko jakieś 2 miesiące temu wymyslił sobie swoją ksywkę. Kiedy wybieralismy imię dla niego mój mąż mi powtarzał że imienia Mieszko nie można zdrobnić ani przeinaczyć a tu proszę Mieszko nazywa siebie Nene - jakie piękne! I sam na to wpadł
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
No chlopaki macie pomysly...Wielkie buziole za pomyslowosc:-)
Noemi dzis rano wstaa,poszlismy razem do kuchni,zlapala pokretla od piekarnika i sama z entuzjazmem zaczela krzyczec"nie niolno.nie niolno"
Noemi dzis rano wstaa,poszlismy razem do kuchni,zlapala pokretla od piekarnika i sama z entuzjazmem zaczela krzyczec"nie niolno.nie niolno"
reklama
Podziel się: