reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

Krolcia - to ja bym była chętna. Szczególnie na ten zimowy. Sprawdzę jeszcze jutro wymiary, czy nie bedzie na Iduziaka za mały. Jesli nie znajdziesz nabywcy na ten jesienny, to też moge przygarnąć, ale niekoniecznie.
A ile chcesz za te kombinezoniki?

reklama
Krolcia - to ja bym była chętna. Szczególnie na ten zimowy. Sprawdzę jeszcze jutro wymiary, czy nie bedzie na Iduziaka za mały. Jesli nie znajdziesz nabywcy na ten jesienny, to też moge przygarnąć, ale niekoniecznie.
A ile chcesz za te kombinezoniki?

Nie sądzę, żeby był za mały. Mój się w niego wbił, tyle że mu się w pieluchę trochę wrzynało;-):-D

Jakby nikt nie był chętny to ja się przytule do jesiennego..Przyda się rano do przedszkola jak będe śmigać jak się zrobi jeszcze chłodniej...Raz dwa i ubrany a nie spodnie i bluzy...
z kasą się dogadamy..

W końcu dobiłam się do kompa! Wrrr. Jak nie filmy to te swoje gierki na nk. Do tego siare mi robi bo gra z mojego konta też, bo można sobie tam przesyłać, dawać czy coś tam.
No nic.
Ciuchy w większości to 80 i 86. Część nowa, część używana.
1- dres welurowy mk golńscy.
2- pajac z grubej wełny
3 i 4 dwustronna kurteczka/bluzeczka z wełny.
5- czerwony dres polarowy
6- dwie bluzy polarowe(niebieska zarezerwowana)
7- granatowy dres
8- brązowa bluzeczka, biała "męska" podkoszulka, nowiutki sweterek(dostaliśmy z okazji urodzenia, nie miał okazji włożyć bo było za ciepło a teraz już jest za mały)
9- trzy pary spodni (my do raczkowania je stosowaliśmy) 74-86
10- nowy jeszcze z metką dresik polarowy.

Ostatnia edycja:
Kolejne
1- zwykły sweterek, biały komplecik(74/80), pajac 80/86, granatowa czapeczka na zimę(na małą główkę), trzy jesienne.

2-pomarańczowy komplet czapa z chustą, granatowy z szaliczkiem, puchata czapa z futerkiem, rajstopki granatowe mocno używane(od tej felernej dziewczyny) błękitne nowe(kupiłam za małe)

I zaklepujcie tutaj, żeby reszta widziała. Bo nie wiem kiedy znowu mi się uda dobić do kompa

Ostatnia edycja:
Jakie nieśmiałe, super Ci wyszło!

Krolcia - to ja zaklepuję - granatowy komplecik czapkowo-szalikowy i te za małe rajstopki. jaki to rozmiar? Na kluskę 9,5 kg będzie dobre?

reklama
jak mogę zaklepać ten czerwony dresik i pajac niebieski 80/86
a i ten dresik z żyrafką śliczniutki, nowy, ile byś za niego chciała?
i spodenki do raczkowania :zawstydzona/y:

Do góry