reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

reklama
Ostatnio oddałam sukienke r.42 boooooooooo nie zapiełam sie w cycach buuuuuuuuuuuuu..A na dupke zakładam 42,40...

Bodzia ja podobnie, pożegnałam się z takimi rozmiarami, a rozm 38 to na razie pozostaje u mnie w marzeniu po 3 dzidziu

Może jednak coś pomierzę. To są ciuchy w które prawie we wszystkie wchodzę(a do szczypiorów niestety nie należę:zawstydzona/y:), tylko np są krótkie. Kiedyś paradowałam z pępkiem na wierzchu teraz tego już nie zrobię.... Większość ciuchów jest elastyczna.
Na Tobie Bodzia to bym widziała tą krótką spódniczkę ze skórki:yes: o ile masz kogoś kto by Ci to zwężył.:hmm:

Hmmmmmm no mam..SIEBIE he he he ja jesyem technik odzieżowy z wykształcenia :-p chodzi za mna szycie,,,

Gabriella wielkie dzięki za ubranka:tak: na pewno je wykorzystam:tak:
chociaż w tą uroczą sukieneczkę to już mojego szczypiorka nie wsadzę bo będzie za krótka ale może Martynka podrośnie do maja i będzie jak znalazł na komunię do chrześniaka P.:tak::tak:

reklama
Już lecę!
===
Koszula to może tak: ja mam 103 w biuście i jest ok. Spodnie leżąc luzem to 45cmx2, a po rozciągnięciu paluchami 51cmx2.

Ostatnia edycja:
Do góry