reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

reklama
Hej :-) Odsprzedam pieluchy Dada. Mały jest na nie niestety uczulony, a dziadek kiedyś zaszalał i kupił trochę przydużo
sorry2.gif
Mamy 4 paczki rozmiaru 5. Sprzedam za 19,99 za paczkę
biggrin.gif
Oczywiście nie sprzedaję tego tylko w opcji 4 paczek łącznie, jeśli ktoś chce kupić 1 to nie ma problemu :-) Odbiór osobisty w Warszawie, mieszkam na Mokotowie (dokładnie Służew), mąż pracuje na Ochocie (na Banacha) więc nie ma problemu, żeby on je podrzucił gdzieś w okolicy w umówione miejsce. Może być i jakaś stacja metra czy coś w tym stylu bo blisko mamy. Jesli ktoś jest zainteresowany to proszę o wiadomość na priv :-)

Oddam jak zwykle za koszty. Robię porządki w szafie i wywalam już ciuchy z których wyrosłam:zawstydzona/y::-(. No i zostało też kilka duuużych rzeczy z przed diety przed ciążą. Wam pierwszym proponuję, może któreś coś wpadnie w oko. Potem do kontenera wrzucę.
1-bluza slazenger-14
2-elastyczna bluzka- 36/38
3-bluzka w kwiaty, cieniutki, lejący elastyczny materiał-na metce 14(trochę próbowałam zmniejszyć ale można rozpruć szycie.)
4-mała czerwona, elastyczna- L(jakieś 38)(trzeba przyszyć to czerwone na dekolcie w niektórych miejscach, nie mam czerwonych nici)
5- komplet, sukienka na krzyż na plecach paski, do tego bolerko z krótkim-z metki M
6- zbliżenie zapięcia na bolerku, coś w chińskim stylu
7- bluzeczka z przeźroczystą koronką na plecach-36/38
8- sportowa, zapinana, materiałowa(ja używałam na rower)-M
9- koszula niebieska(taki policyjny niebieski)-14
10-spodnie w chińskie wzorki, mocno elastyczne-38

Ten rozmiar 14 to nie wiem jakiemu odpowiada ale coś koło 38 chyba

I kolejne
1- sportowa błękitna-16
2-nike-M
3-cieniutki elastyczny materiał przeźroczysta-jakaś 38/40
4-elastyczna-M
5-polarowa bluza, skopałam wszywanie zamka i trochę się wypukla-XXL