reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

cwietka - ja chetnie przyjme oba jesli nikt nie jest chetny

ewa - ja dzis dostalam awizo, wiec to pewnie ciuszki od Ciebie. ale na poczte pojde dopiero jutro wieczorem.

reklama
A ja z kolei odebrałam dziś z poczty spodenki z Kubusiem :) Superanckie :D Dobrze, że małe, bo mój Mąż już chciał je sobie przywłaszczyć ;) Ale by się nie wcisnął ;)
Jutro jedziemy do Dziadków i mam nadzieję, że będzie ciepło, to się Franek ładnie w nich zaprezentuje :D

Gufi - właśnie sobie uświadomiłam, że dzisiaj jest piątek (a nie sobota), więc jeśli podasz mi adres przed zamknięciem poczty, to jeszcze dzisiaj wyślę. Jak nie zdążę dzisiaj to dopiero we wtorek, bo w poniedziałek muszę siedzieć cały dzień w domu.

No i ceny. Jak dla mnie zawrót głowy - 40 zł za durną letnią czapeczkę, w której dziecko pochodzi 2-3 miesiące :szok:

Ja kupilam malemu spodnie na wesele.. Takie a'la eleganckie w cocodrillo za 75zl po przecenie!!! Za ta cene to bym sobie mogla kupic fajny ciuch!!

Bodzia, puszki już lecą do Ciebie :) Jutro będą :)

A jakbym chciala wyslac puszki to jak je pakowac i czym je wysylac? Jestem jeszcze u rodzicow i tylko tutaj mam 4 po mleku i 1 po herbatce. Z domu moglabym tobie Bodzinka wyslac wiecej po mleku i moze jakies ciuzki jak przeszukam szafe. Wiekszosc juz na strychu, ale takie w rozm. 74-80 to mam w dolnej szufladzie jeszcze + sweterki itp. Mam na pewno 2 pary nowiutkich spiochow 74rozm i polspiochy tez w tym rozmiarze...

Mi ciocia z niemiec kupuje ciuchy na zapas... Dzinsów to mam chyba z 15 par. Koszule, kamizelki, itp...Mam nawet kurtke skorzana w rozmiarze 80 :szok:.. Tylko to taka "do zdjecia", ale juz ja obiecalam schowac dla potomka brata jak juz bedzie tak daleko. Mam jeszcze kurteczke taka wiosenna. Chyba 68rozm -moge oddac. 3 razy noszona. W ogole poszperam jak wroce do domu.

Smile, ja zapakowałam do kartonowego pudełka (czasem sobie takie zostawiam, jak mi jakaś większa przesyłka z Allegro w takich przyjdzie), a potem w papier pakowy i wysłałam jako paczkę.

U nas ostatnio niedobór spodni. Wszystkie się stały nagle za krótkie. Było ciepło i Pucek chodził w krótkich, to tego nie widziałam, a teraz nie mam mu co ubrać na pole... Chyba trzeba się do ciucharni jakiejś wybrać.

Krolcia - paczka doszła. Dziękuję bardzo. Teraz możemy ze spokojnie czekać na chłodniejsze dni ;-)
U nas już chłodniejsze wrrrrrrrrrrrrr
Smile dokładnie jak pisze Ewa w kartonowe pudełko..
A ja kiedyś dostałam z Dąbrowy wielkie pudło kartonowe kurierem wyslane i 15 zł to kosztowało. Siódemka albo DHL...Jakby co to daj cynk i nr. konta zwruce za przesylke..

reklama
Ja tam kurierami wysyłam czasami różne rzeczy. Z tym, że oni sobie liczą za odbiór paczki u nadawcy... I skroją za pewne z 30zł... Ale do poczty mam jakiś 1km, więc albo zatargam paczkę wraz z małym na pocztę albo zawiozę autem... Ale to jak będę w domu :)

Do góry