reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

reklama
Kaja dżinsy teraz swoje pierwsze nosi
znaczy zaczęła jak miała tak z półtora roku jakoś

Adaś dostał w prezencie to nosił (ale to tylko wyglądało a'la jeans bo to szmata niebieska tak naprawdę była)
za to dostał struksowe ogrodniczki cocodrillo rozm. chyba 62 i ...niby firma dla dzieci a co to za debil wymyślił to nie wiem
grube sztywne a na plecach! guma która ściąga materiał w jeden wielki fałd na którym to niby ma leżeć taki malutki niemowlak!
debilizm!
niech ktoś kto to wymyślił sam się na takim fałdzie grubego struksu położy!!!

acha
Bodzia to jaki konkretnie rozm. teraz nosi Fifi ???
bo może jak mój Adaś wyrośnie z czegoś (choć on teraz jakoś w miejscu stanął) to zamiast kuzynce dawać to Tobie podeślę skoro nie masz

Adaś teraz nosi ubranka 80-86
albo 9-12-18 miesięcy

tylko uprzedzam Adaś zajeżdża ciut stópki i kolanka z powodu wiecznego leżenia i spania na brzuszku

Ja strasznie lubię ogrodniczki - na pole, bo po domu by były niewygodne. Chronią plecki i trochę też klatę. Kiedyś upatrzyłam w ciucharni piękne, był tylko jeden problem: guziki do zapinania szelek były ozdobione... główkami niedźwiadków ;/ Takimi wypukłymi - jakby ktoś odciął od małej maskotki i przyszył...:/ To był czas, kiedy Franek spał głównie na brzuchu, więc idiotyzm tego ubranka tym bardziej mnie uderzył...;)

Fif nosi 68/74..Kurdupelek hi hi hi hi
DZIEWCZYNY PUSZKI MI SIĘ KONCZĄ CHĘTNIE PRZYJME :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Ewa mam typowo chłopięce ogrodniczki z krótkimi nogawkami zaraz zerknę rozmiar
niestety upchnęłam tak że jednak jutro za dnia bez obawy że zbudzę niunię poszukam, jak coś to ci podeślę
Bodzia my jeszcze produkujemy puszki, tzn pijemy aktywnie herbatki :) a jak będą już puste to ci podeślę też z niektórymi ubrankami dla twego chuderlaczka, a ja się obawiałam że to moja najmniejsza, a ona może i nie dopędza wagowo, ale długa jest że już w zeszłym tygodniu resztka 68 śpiochów poszła w odstawkę, tylko jeszcze podkoszulki i parę bodziaków nam pasują...

Do góry