reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

Wrublik, jak krótkie nogawki, to nawet rozmiar 68 będzie ok. Pucek jest długi, ale od pasa w dół - korpusik ma króciutki ;) Śmiesznie przez to wygląda w wózku - nogi mu dyndają na zewnątrz, a w górze niewiele wystaje ;)

PS. Dajcie znać, jak paczki dojdą :D

reklama
Olcia ale Twoja to dziewczynka a mój to kawaler, Lolo w jego wieku nosił 80/86 i 92 sie zdażało czasem...A Filip to te ciuszki za rok bedzie nosił ;-) szwagierka sie pytała czy moge jej juz oddać czesc ciuszków po jej synu bo bratowa we wrzesniu syna rodzi i ciezki szok przeżyła jak jej mówie, że Filip tych rzeczy jeszcze nie nosil bo jej Bartek też wielki..Zreszta widzicie, ten rampers na fotce niebieski to 6-9 miesięcy i jak mu wisis ;-) Szok bo urodzili sie na cm identycznie dłudzy!!! Takie to małe a cwane ;-)

Ja niestety nie mam porównania.
Co do spodni: dżinsy, dresy, sztruksy, ogrodniczki - mamy chyba z 40 sztuk. Wszystkie dostaliśmy.

reklama
Gufi, Asia i inne mamy chudzielców - mam do oddania dwa bodziaki z długim rękawem. Jeden kolorowy, zupełnie nowy z metką z H&M (Ida dostala jako noworodek), drugi biały też wygląda na zupełnie nowy. Rozmiar - jeśli chodzi o długość - 80 (ten z h&m trochę dłuższy). Na Idę nigdy nie będą dobre, bo brzuszek mojej kluski już teraz by się w nich nie mieścił :eek:

Do góry