reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

Wrublik, jak krótkie nogawki, to nawet rozmiar 68 będzie ok. Pucek jest długi, ale od pasa w dół - korpusik ma króciutki ;) Śmiesznie przez to wygląda w wózku - nogi mu dyndają na zewnątrz, a w górze niewiele wystaje ;)

PS. Dajcie znać, jak paczki dojdą :D

reklama
Olcia ale Twoja to dziewczynka a mój to kawaler, Lolo w jego wieku nosił 80/86 i 92 sie zdażało czasem...A Filip to te ciuszki za rok bedzie nosił ;-) szwagierka sie pytała czy moge jej juz oddać czesc ciuszków po jej synu bo bratowa we wrzesniu syna rodzi i ciezki szok przeżyła jak jej mówie, że Filip tych rzeczy jeszcze nie nosil bo jej Bartek też wielki..Zreszta widzicie, ten rampers na fotce niebieski to 6-9 miesięcy i jak mu wisis ;-) Szok bo urodzili sie na cm identycznie dłudzy!!! Takie to małe a cwane ;-)

Ja niestety nie mam porównania.
Co do spodni: dżinsy, dresy, sztruksy, ogrodniczki - mamy chyba z 40 sztuk. Wszystkie dostaliśmy.

reklama
Gufi, Asia i inne mamy chudzielców - mam do oddania dwa bodziaki z długim rękawem. Jeden kolorowy, zupełnie nowy z metką z H&M (Ida dostala jako noworodek), drugi biały też wygląda na zupełnie nowy. Rozmiar - jeśli chodzi o długość - 80 (ten z h&m trochę dłuższy). Na Idę nigdy nie będą dobre, bo brzuszek mojej kluski już teraz by się w nich nie mieścił :eek:

Do góry