reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Oddam, sprzedam, zamienię....

Dziewczyny - pamiętacie jak pisałam o moich planach wyprzedaży torebek? No więc właśnie trochę porządków zrobiłam i mam kilka sztuk na zbyciu. Macie pierwszeństwo więc wrzucę najpierw tutaj;-)
Torebki są bardzo mało używane (oprócz metalizowanej), dosłownie 1-2 razy, wymiary brane na płasko.

Reserved, ekoskóra, wys./szer. 16cm/21cm, do ręki, łańcuszek można schowac, użyta 1 raz.
10zl
SG209865.JPG

Oriflame, el. czerwone z ekoskóry, biała podszewka, prawie mieści format A-4;-)
Rezerwacja
SG209868.JPG

SG209871.JPGsprzedana

8zl
SG209870.JPG Sprzedana

Bellugio, mięciutka ekoskóra, odcień tzw. szampański (beżowo-srebrny), w środku brązowa, ładnie wykończona z dbałością o szczegóły, 37cm/42cm, trochę jej używałam;-) Zamykana na suwak, ale dodatkowo - jako ozdobę- ma ten pasek z dziurkami, do tego była sprzączka, ale zaginęła:-(
20zl
SG209872.JPG

Ręczna robota z Wylęgarni, materiał- welur, 20cm/32cm,
15zł
SG209869.JPG

City Woman, ekoskóra, 20cm/28cm, wygląda jak nowa,użyta 1 raz.
20zł
SG209867.jpg
Więcej szczegółów - na priv;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Buuu Buuu ta czerwona cudna i za pózno ...Ta z Wylęgarni PRZEPIĘKNA..Ale na ta chwile kasy brak na nią :-( Zaszalałam z kolczykami ;-) tzn. z produktami na nie...

Bodziaki to wydania.
7 górnych to takie grubsze, dolne są cieniutkie, takie na teraz na chłodniejsze dni. Rozmiar 86 i kilka dużych 80-tek.
Dwie bluzki 80. Z liskiem piłkarzem w bardzo dobrym stanie, ta druga to taka trochę szmatka bardzo cienka, spodnie-czarny dżins.
Trzy letnie czapeczki z bardzo cieniutkiego materiału.

Krolcia ja bym się pisała na body z krotkim( normalnie nie mam, ciekawe co ja z nimi zrobiłam).. i ostatnią czapeczke bo mi brak...
Ja się żadna na dlugi rękaw nie będzie pisać....;-) Ale na razie tylko krótki :-p
A moje dziecko ma długosci 70 zm dzisiaj mierzone :szok:

reklama
Dziewczyny a ja mam do oddania kombinezony zimowe...Tylko, że po Fifku więc nie wiem..Ale może macie jakąś znajomą??? Jak znajde moment to pofotkuje...

Do góry