fanta20062
Mamusia Kubusia 2009
Na pewno każda z Was ma ciuszki oraz inne rzeczy z których wyrosły Nasze pociechy. Wpadłam na pomysł dlaczego by nie miały byśmy oddać ich komuś zamiast np. wyrzucać.
Dobrze wiemy jak maleństwa szybko rosną i że ogrom rzeczy których potrzebują jest naprawdę sporym wydatkiem.
Wiadomo, że jako mamy dbamy by ciuszki naszych pociech były jak najlepszej jakości, są zadbane oraz że niektórych ciuszków nasze dzieci nawet nie nosiły bo kupiono ich za dużo (a dzieciątko urodziło się o wiele za duże) bądź kochana rodzinka przynosiła takie rzeczy w prezencie.
Ja również takowe posiadam (dalej gorliwie zbieram) i chciała bym je oddać
Na pewno przydadzą się jakiejś mamie :-)
Otóż jak na razie do oddania mam:
- pampersy HUGGIES Newborn 2 (od 3 od 6 kg) ponad 100sztuk (mężuś nakupował za dużo na zapas)
oraz
- ciuszki (śpioszki, czapeczki, kaftaniki, pajacyki).
Kontakt na meila fanta20062@wp.pl
Pozdrawiam serdecznie!!
Paulina
Dobrze wiemy jak maleństwa szybko rosną i że ogrom rzeczy których potrzebują jest naprawdę sporym wydatkiem.
Wiadomo, że jako mamy dbamy by ciuszki naszych pociech były jak najlepszej jakości, są zadbane oraz że niektórych ciuszków nasze dzieci nawet nie nosiły bo kupiono ich za dużo (a dzieciątko urodziło się o wiele za duże) bądź kochana rodzinka przynosiła takie rzeczy w prezencie.
Ja również takowe posiadam (dalej gorliwie zbieram) i chciała bym je oddać
Na pewno przydadzą się jakiejś mamie :-)
Otóż jak na razie do oddania mam:
- pampersy HUGGIES Newborn 2 (od 3 od 6 kg) ponad 100sztuk (mężuś nakupował za dużo na zapas)
oraz
- ciuszki (śpioszki, czapeczki, kaftaniki, pajacyki).
Kontakt na meila fanta20062@wp.pl
Pozdrawiam serdecznie!!
Paulina