Oddam 2 reklamówki pluszaków. Wszystkie oczywiście używane, ale większość jest w dobrym stanie. Na pewno posłużą jakiemuś dzieciakowi. Kontakt: 888 705 130, e-mail: marichka_kyiv@yahoo.com, GG 11417936. Maria.
reklama
Cześć!
Świetnym pomysłem na pozyskanie ubranek, zabawek itp dla naszych pociech jest impreza, którą organizuję w sobotę. Impreza podczas której wymieniamy niepotrzebne nam już rzeczy na takie, których potrzebujemy! Będzie można wymieniać m.in. ubranka dziecięce, ubrania, biżuterię, akcesoria, ubrania ciążowe, książki, bajki, wiersze dla dzieci, poradniki wszelkiego rodzaju, zabawki i akcesoria dziecięce, płyty CD i DVD i wszystko co związane z naszymi pociechami i dużo więcej:O)
więcej informacji tu na forum w temacie Swap Party czyli Wielkie Wymienianie lub na Infoludku Infoludek.pl - szczeciński serwis informacyjny - Wydarzenia - Kultura - Inne Wydarzenia - Swap Party, czyli Wielkie Wymienianie.
Zapraszam Serdecznie, będzie ciekawie:O)
Świetnym pomysłem na pozyskanie ubranek, zabawek itp dla naszych pociech jest impreza, którą organizuję w sobotę. Impreza podczas której wymieniamy niepotrzebne nam już rzeczy na takie, których potrzebujemy! Będzie można wymieniać m.in. ubranka dziecięce, ubrania, biżuterię, akcesoria, ubrania ciążowe, książki, bajki, wiersze dla dzieci, poradniki wszelkiego rodzaju, zabawki i akcesoria dziecięce, płyty CD i DVD i wszystko co związane z naszymi pociechami i dużo więcej:O)
więcej informacji tu na forum w temacie Swap Party czyli Wielkie Wymienianie lub na Infoludku Infoludek.pl - szczeciński serwis informacyjny - Wydarzenia - Kultura - Inne Wydarzenia - Swap Party, czyli Wielkie Wymienianie.
Zapraszam Serdecznie, będzie ciekawie:O)
Północny Wiatr
Fanka BB :)
I jak udala się ta impreza? Strasznie żałuję, że tak późno się o tym dowiedziałam. Z chęcią bym odwiedzila imprezę. Czy będą jeszcze takie imprezy w przyszłości? Jeśli tak, to bardzo proszę o info wcześniej, tak bym mogla ją wplanować w mój życiorys. No i przygotować rzeczy do wymiany. A pewnie i wtedy będziemy mieć już coś więcej do wymiany, jak troszkę podrośniemy i wyrośniemy z niektórych zabawek.
Pozdrawiam Hania
Pozdrawiam Hania
mama2dziewczynek
przyjmę ubranka 2i9 latki
Witam przyjmę pilnie wózek spacerowy ubranka rozm 86 do 110 dla dziewczynki mile widziane zabawi i rowerek 3 lub 4 kołowy proszę o pomoc
mama2dziewczynek
Witam.Potrzebuje ciuszków dla noworodka i dla takiego w wieku od 0-2 lat. Może ktoś ma niepotrzebne już rzeczy po swoim dziecku. Przyjmę wszystko. Będę wdzieczna za każdą forme pomocy.
a te ubranka 0 -2 to jaki rozm i chłopiec czy dziewczynka
mama2dziewczynek
czarodziejka87
Fanka BB :)
Witam, oddam potrzebującej mamie wanienkę oraz przewijak z pokrowcem- wprawdzie przewijak popękał na zgrzewach, ale śmiało jeszcze posłuży maluchowi, a pod pokrowcem i tak tego nie widać.
Mam też pampersy Fitti (kupione w Biedronce) rozmiar junior 15-25kg.
Mam też pampersy Fitti (kupione w Biedronce) rozmiar junior 15-25kg.
reklama
a te ubranka 0 -2 to jaki rozm i chłopiec czy dziewczynka
DLa chłopca A rozmiar 62
Podziel się: