reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Oddam, przyjmę, potrzebuje!!

Dziewczyny muszę oddać kota mojej mamy.
Nie może się już nim zajmować z powodu choroby.
Kotka jest śliczna, domowa, czyta, zdrowa, wysterylizowana, 7 letnia. Oddamy z całym wyposażeniem. Nie nadaje się do szarpania, tarmoszenia przez dzieci.

Gdybyście znały kogoś, kto może kotkę przyjąć to dajcie znać.

reklama
Dziewczyny mam do oddania łóżeczko drewniane, z wyjmowanymi szczebelkami. Wiadomo łóżeczko używane. Szkoda mi go wyrzucić więc oddam i mam nadzieję, że komuś jeszcze ono posłuży. Odbiór we własnym zakresie.
Nr GG: 8693292
i telefon:514639648

Dziewczyny muszę oddać kota mojej mamy.
Nie może się już nim zajmować z powodu choroby.
Kotka jest śliczna, domowa, czyta, zdrowa, wysterylizowana, 7 letnia. Oddamy z całym wyposażeniem. Nie nadaje się do szarpania, tarmoszenia przez dzieci.

Gdybyście znały kogoś, kto może kotkę przyjąć to dajcie znać.

Proponuję kontakt ze Szczecińskim oddziałem TOZ, oni chętnie pomagają w takich sprawach. Zrobia ofertę i zajma sie adopcją. Nie dadzą byle komu. Sama mam 2 koty i 5 na podwórku, tez szukam dla nich domu, dla 2 już się znalazł właśnie przez TOZ.

Proponuję kontakt ze Szczecińskim oddziałem TOZ, oni chętnie pomagają w takich sprawach. Zrobia ofertę i zajma sie adopcją. Nie dadzą byle komu. Sama mam 2 koty i 5 na podwórku, tez szukam dla nich domu, dla 2 już się znalazł właśnie przez TOZ.

Już dałam im znać już oferta jest na ich stronie.
Ale odzewu żadnego nie ma...

reklama
Tanio odsprzedam śpiwory do spania o różnej grubości,bez rekawow .podgrzewacz chicco 1,5 roku gwarancji,sterylizator do mikrofali z firmy Mam,karuzele z pilotem fischer price"super kolory" mój maluszek od 1 tygodnia na nią patrzył to kolekcja las tropikalne,stan idealny.
Wózek 3 w 1 chicco -fotelik z baza i gondola z możliwością przewożenia w aucie.ceny do dogadania ,firmowe ciuszki dla chłopcZyka do rozmiaru 68.polecam

Do góry