reklama
gratuluję tempa!!! mam nadzieję, że uda ci się zejść z tych kilogramów "do konca "
a możesz napisać ile tygodni po porodzie trafiłaś do dietetyka? jaką dietę stosujesz? ćwiczysz? karmisz piersią?
ja jestem 8 tygodni po porodzie i zostało mi bagatela 10kg nadwagi:-(. karmię ale mały nie wyciaga ze mnie ani kilograma i strasznie się martwię, że taka wielka zostanę na dłuzej. buuu
a możesz napisać ile tygodni po porodzie trafiłaś do dietetyka? jaką dietę stosujesz? ćwiczysz? karmisz piersią?
ja jestem 8 tygodni po porodzie i zostało mi bagatela 10kg nadwagi:-(. karmię ale mały nie wyciaga ze mnie ani kilograma i strasznie się martwię, że taka wielka zostanę na dłuzej. buuu
Anga bo zostanie !
też jestem tu nowa ja po porodzie jestem 2miechy i mam do rzucenia 14kg to i tak jest pikuś po córce miałam 25kg do rzucenia i rzuciłam ;
I nie słuchaj się Anga takich gadań jeszcze masz czas bo to zejdzie ja też tak myślałam po pierwszej ciąży czekałam czekałam i nic trzeba bylo zabrać się za od chudzanko
też jestem tu nowa ja po porodzie jestem 2miechy i mam do rzucenia 14kg to i tak jest pikuś po córce miałam 25kg do rzucenia i rzuciłam ;
I nie słuchaj się Anga takich gadań jeszcze masz czas bo to zejdzie ja też tak myślałam po pierwszej ciąży czekałam czekałam i nic trzeba bylo zabrać się za od chudzanko
Ostatnia edycja:
Izabela S.
uwielbiam kocurki
Hej, jestem mamą dwóch chłopców. Młodszy synek ma prawie dwa latka a ja prawie już od 1,5 roku ważę 52 kg (164cm wzrostu). Jak dla mnie zadowalająca waga. Przede wszystkim jestem uparta w swoich postanowieniach. 4 posiłki w ciągu dnia - oczywiście w rozsądnych ilościach. 2 kanapki na śniadanie. Jedna na kolację. Jeśli czuję się strasznie głodna - zapycham się warzywami i owocami. Obiady to mięso i surówki. Coś słodkiego (oczywiście nie tabliczka czekolady tylko np. jeden batonik) tylko na wieczór - na osłodę ciężkiego dnia i dobry sen Idzie wiosna więc jeszcze dużo spacerków zalecam. Pozdrawiam.
ja w ciąży przybyłam 20 kg , ale karmienie piersią zrobiło swoje i pięknie waga spadła. Gorzej jest teraz ale dieta zbilansowana i systematyczność robią swoje. Zapraszam na stronę Jak schudnąć? może się dużo dowiedzieć.
jak na diecie to sport na każdy posiłek a tak na serio mam problem z obżeraniem się na diecie. Biorę suplementy i to trochę pomaga.
jak uprawiamy naprawde sporo sportu podczas diety to nawet na wiecej mozemy sobie pozwolic z jedzeniem i lepiej sie czujemy, nie jestesmy wtedy tacy oslabieni, a efekty sa nawet lepsze bo rzezbi sie cialo.
reklama
reklama