reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

reklama
Dziękuje:-) Widzę, że śledzisz mój suwaczek;-) Na razie powoli, ale do przodu:happy:
może nie śledzę ale zauważyłam :-);-)

pomału idziesz do celu brawo :tak:ja jestem tylko ciekawa jak ja się zabiorę za siebie czy to mi łatwo przyjdzie czy bedę sobie tak przekładać to wszystko na inny termin :zawstydzona/y:

no no Wolfia, gratki wielkie:tak: od czegos trzeba zacząć a jak są efekty to i zapał nie maleje:-)

WOLFIA powodzenia i gratki dla üpierwszych efektow!!!!!!!

Gratki Wofia:tak::-)
Nie dziękuje;-) Ciekawe czy przez Święta nic nie przybędzie:sorry: Będę musiała uważać na to co jem:tak:

Madzix właśnie, a Ty jak tam?

Gosiu najtrudniej się za to zabrać i nie wmawiać sobie, że teraz nie, bo coś tam... i pierwsze dni są trudne, przynajmniej dla mnie były, bo uwielbiam słodyczę, ale przyznam, że zjadłam chyba ze 4 cukierki w tym tygodniu, bo bardzo mi się chciało:zawstydzona/y::sorry:

WolfiA mega brawo najtrudniej się zabrać i wytrzymać 2 tygodnie.ja też powinnam się zabrać chyba jutro się zważę i może coś ograniczę.:cool:powinnam.

reklama
Do góry