reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

reklama
Karolina 77, a jak tam twoja dieta? Ciekawa jestem czy wytrwałaś , no i jak efekty?

Pierwsaz faze wytrwalam, w drugiej troche zatesknilam za chlebkiem. Efekty tylko w cm (bo nie mam wagi).
W brzuchu - 7cm, w pasie mniej o 5 cm. Wlazlam w spodnie sprzed ciazy i ogolnie lepiej wygladam. Przestalam odchudzac sie jakies 3 tyg. temu (oczywiscie nadal patrze co jem) no i nie ma efektu jo-jo. A teraz zaczynam stosowac diete 1200 kcal - mam nadzieje ze jeszcze schudne.

czyli zadowolona;-), szkoda, ze się nie zważyłaś w przychodni:tak:Ja chyba też wezmę się za kolejny etap, bo zostało mi 4,5 kg do wymarzonej wagi. Ale i tak w sumie jestem zadowolona, bo podczas ostatniego odchudzania zniknęło mi sporo kg i do tego nie ma efektu jo-jo:tak::-D

Postanowiłam w końcu wziąć się za siebie, bo wiosna idzie, a ja brzucha nie mogą zgubić :baffled:
Dwa razy w tygodniu aerobik, raz lub dwa razy basen i codzienne brzuszki powinny pomóc:tak:
Zaszalałam w weekend z zakupami i mam motywację, aby się we wszystko zmieścić:-p

no to matylda trzymamy kciuki:tak:
a ja juz sie mieszcze we wszystie spodnie nawet te sprzed ciąży z Patrykiem wiec jestem zadowolona i brzuszek sie zmniejszyl znacznie:-)ale codziennie chodze na steperze i nie jem po 18 i pije duzo wody
ta diete Atkinsa rzuciłam dla mnie to wszystko za tłuste w jej menu było :tak: ograniczam sie tylko w jedzeniu pieczywa jem tylko chrupkie i nie jadam ziemnakow a tak poza tym to wszystko nawet slodyczy czasem podjem:sorry2::zawstydzona/y:

Matylda życzę powodzenia..
ja od stycznia w zastoju..bo nie ma(czyt. mama nie chce:baffled:) kto mi z dzieckiem zostać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:-)ale codziennie chodze na steperze i nie jem po 18 i pije duzo wody

ja od 7 lat nie jem po 18...jakoś mi nie smakuje:-D:-D...nawet na weselach na siłe coś wcisnę później...

reklama
Madzia gratulacje z utraty kolejnego kiloska:tak::-)

A ja dzisiaj umieram, wczorajszy ból to bylo nic w porównaniu z dzisiejszymi zakwasami:-p
Idę dzisiaj na masaż całego ciała - czyli basen rulez:tak:

Do góry