reklama
mysia23
mama dwójeczki
JA też WAS MOBILIZUJE!!!!
Ja, że z braku chętnych na opiekę nad małym zrezygnowałam z wypadów na basen i aerobic (po całym miesiącu)dostałam zachętę od mojego T. ostatnio na zakupach w markecie mężuś bierze do koszyka jakaś kasetę z praktycznie gołą babką na okładce..ja mina a o "to dla Ciebie", patrze a to "Jane Fonda i ćwiczenia na brzuch" mówię do niego "daj spokój", a on - "wezmę, tylko 4 zł."
Ja, że z braku chętnych na opiekę nad małym zrezygnowałam z wypadów na basen i aerobic (po całym miesiącu)dostałam zachętę od mojego T. ostatnio na zakupach w markecie mężuś bierze do koszyka jakaś kasetę z praktycznie gołą babką na okładce..ja mina a o "to dla Ciebie", patrze a to "Jane Fonda i ćwiczenia na brzuch" mówię do niego "daj spokój", a on - "wezmę, tylko 4 zł."
JA też WAS MOBILIZUJE!!!!
Mysia te 4 złote mnie przekonały :-):-)
ja od dzisaj na diecie Atkinsa jestem i bede przynajmniej 3 razy w tygodniu na steperze chodzic musze wreszcie zgubic te zbędne kilogramy
A ja chyba w Orbitreka w końcu zainwestuję
Akurat na Walentynki będzie prezent;-)
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
A ja po powrocie do pracy straciłam 5 kg. Wszystko dzięki zmienionemu trybowi życia. I teraz mam mniej okazji do podjadania.
No to super. Gratulacje.
Podziel się: