reklama
timka to może wstrzymaj sie jednak z tymi ćwiczeniami. Mnie t nic nie ciągnęło. A w ogóle to bardzo szybko doszłam do siebie. Na drugi dzień po cc śmigałam po oddziale jak szalona, że aż mąż mnie opierniczał, że mam powolutq chodzić, a nie prawie biegiem.
Joasku nie rozpoznaję cię z widzenia (oglądałam galerię Milenki), ale za to mamy okazję spotykać się tu i teraz. Miło, że ktoś mieszkał w Tychach, bo jesteś pierwszą osobą na tym forum, która jest/była Tyszanką. Ja za to studiowałam w Krakowie...
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Mi lekarz(b.dobry specjalista)powiedział,że owszem rana goi się szybko,ale ta zewnętrzna,a ta na macicy pół roku.Jeżeli ktoś się zanadto forsuje(ale to pewnie zależy od kobiety i jej kondycji przed ciąża),to istnieje ryzyko rozejścia się tej wewnętrznej rany i bliznowacenia od środka.No i pojawia się problem przy kolejnej ciąży,z takimi bliznami w środku.To ja mam chyba obsesje pocesarkową:-(.Bałabym sie cwiczyc brzuch jeszcze,moze przesadzam...
Tycia
Mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
Mi lekarz(b.dobry specjalista)No i pojawia się problem przy kolejnej ciąży,z takimi bliznami w środku.
Mam nadzieje,ze mi to "nie grozi"
reklama
agusia9915
Matka wariatka
Z Tego Co Ja Wiem To Nie Problem Z Ciaza W Kolejnej Ale Z Porodem Bo Dzieci Najczesciej Klinuja Sie W Tych Zrostach W Macicy
I Dlatego Robia Kolejna Cesarke;-)
I Dlatego Robia Kolejna Cesarke;-)
Podziel się: