reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
ja jestem szczesliwa bo w koncu zaczynam chudnac. przez ostatnie 3 tyg. schudlam 2 kilo.
Nie mam pojęcia od czego to zależy. Po poprzednim porodzie schudłam momentalnie. Za to Madzia przybierała po 2 kg miesięcznie a jadła prawie tylko mnie. I byłąm przekonana, że znam złotą receptę na zapanowanie nad waga. Teraz Majkę karmię jedynie piersią. Niestety przybiera mniej, ale ja nie jestem w stanie nic schudnąć pomimo diety, bo mała jest uczulona na białko, więc prawie żadne słodycze nie wchodzą w grę.
karola-04
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
a ja właśnie zjadłam duzego trojkata bialej czekolady tablerone i moge isc spac a waga leci ale w gore kurcze musze sie zabrac za` siebie ale kocham slodycze no i zbyt drastycznie nie moge bo moje dzieciatko to synus cycusiowaty
E-lona nie tylko ty ważysz mniej.ja dlatego odstawiam małą,bo waga straszliwa!!!jeśli chodzi o skórę na brzuchu to myślę,że łatwiej jest tym osobowm,które miały mocne mięśnie brzucha,ale poza tym to tez jest indywidualna sprawa.jednej mojej koleżance brzuch do normy wracał 2 lata,a drugiej 4 m-ce...ćwiczenie mięśni brzucha dobrze Ci zrobi
reklama
bibinka ćwiczę już 2 miesiące aerobiczną 6 Weidera. Źle się z brzuszkiem teraz czuję, bo zawsze chuda byłam, a teraz ciągle wyglądam jakbym była w ciąży. Na koniec września idę na wesele i chciałabym jakoś wyglądać, bo sukienkę qpiłam jeszcze przed ciążą i jest dopasowana.
Podziel się: