reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

Kasiad to powodzenia na nie Dukanie ;)

ja już po jelitówce miałam -19,9 kg haha spadłam w dwa dni tak dużo że szok ale jak zaczęłam jeść na nowo to w sumie mam -18,5kg nieźle sie odwodniłam wtedy :baffled:

reklama
Kasia i Gosia nie mam po prostu słów, super wyniki:tak:Macie silną wolę, u mnie z tym nie za dobrze, jak się zaprę to i owszem chudnę, ale później z utrzymaniem wagi jest kiepsko:baffled:
Po tych 2 tygodniach beztroskiego objadania się, wieczornego grillowania i pysznych zimnych drinków nieco się zaokrągliłam, standartowo zresztą;-)Nie jest tego dużo jakieś 2 kg, więc diet nie stosuję, wystarczy chyba jeść połowę:tak:

Dziewczyny jak tam odchudzano?
Gosiu, kasiad , madzix jak wam idzie?
Madzia udało Ci się przytyć w końcu?

może zrobimy jakaś grupę wsparcia jeśli chodzi o ujędrnianie tego co zostało po kg ?....bardzo bym chciała się ujędrnić:cool2::-D

u mnie na razie zastój ze spadkiem pewnie teraz jak nie będę karmić tak łatwo mi nie pójdzie ;-)
co do ujędrniania to ja też bym się chętnie ujędrniła ;-)piersi i brzuch;-) jeszcze jak nie karmię to cycki mi zleciały jeszcze bardziej :sorry2:

w ogóle to ja jestem za grupę wsparcia dla odchudzających się bo ostatnio jak piszę jest ciężko :-D

jeszcze Tycia na diecie jest ...chyba ? :-) też jestem ciekawa jak wam idzie :tak:

tak teraz sobie myślę my na diecie a reszta będzie przybierać ;-)

reklama
Hej babeczki,
Agusia , pytasz i postepy- u mnie -15 kg. Nie moge zmienić suwaczka bo zapomniałm hasła ;-)
Potrzebuje schudnąc jeszcze 5kg ale niestety te ostatnie kg zrzuca się najciężej-pewnie wiecie o czym mówie....
W każdym razie nosze teraz typową "40"-a w krytycznym momecie było "44".Byłam nawet w aquaparku i załozyłam bikini :-)- a zarzekałam sie, ze po porodzie juz nigdy nawet 1-częściowego kostiumu nie włożę.Chyba największym wrogiem mojego odchudzania jest to, ze teraz sie sobie(i męzowi też) podobam-wiem ze jestem jeszcze pulchna ale mimo to moje ciało zaczęło i sie podobać i motywacja spadła....

Gosia , Agusia , Tycia, Kasia-piszcie o waszych postepach to ogromnie mobilizuje. Trzymam kciuki za wasze zrzucone kg

Do góry