reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy się

Rosmerta, masz rację, że to zmiana nawyków na całe życie, a nie dieta na ileś tam tygodniu. Zaraz sobie przesłucham to co wkleiłaś.
Gratuluję wszystkim spadeczków wagowych. Gosiu, u Ciebie sporo zeszło :szok:
U mnie już idzie powoli bardzo, mam długie zastoje, ale wiem, że tak musi być, całe ciało, wszystkie narządy wewnętrzne i skóra, muszą się przystosować do mnie ponad 20 kilo mniej ważącej, a na to potrzeba czasu. Np trzustka musi się przestawić na mniejszą produkcję insuliny, skóra musi mieć czas na wchłonięcie, oczywiście tyle ile da radę, bo u mnie jest tak dużo skóry, że nie ma szansy się cała wchłonąć,zwłaszcza, że w trym wieku skóra już traci swoją elastyczność. Na nogach to jakoś sobie w miarę jak narazie radzi, ale na brzuchu :baffled:

reklama
parsknęłam śmiechem "super hiroł" dobre:-D:-D:-D:-D:-D:cool:

Mi tez się robiły duże przestoje z waga ale wytrwałosc i szło dalej...jednak najbardziej się wkurzałam jak waga zeszła a wizualnie jakby nic...dopiero potem było widać ze schudłam (mam tak zawsze :dry::confused: wy tez?)

Rosmerta oglądałam to na tvn jak leciało

Kasiu no ja niby też mam zastoje z wagą zwłaszcza jak zaszaleje i dużo zjem hehe

co do skóry to u mnie też masakra ja się chciałam właśnie zapytać Agusi jak dała radę ze skórą bo przecież tyle kg to skóra musi jakoś się uelastycznić a u mnie kiepsko z tym a co jakbym dalej chudła jak ona będzie wyglądać :dry:

nie dokończę bo mały płaczę

najbardziej się wkurzałam jak waga zeszła a wizualnie jakby nic...dopiero potem było widać ze schudłam (mam tak zawsze :dry::confused: wy tez?)

Agusia, ludzie zaczęli zauważać ze schudłam, jak zeszło mi 13 kg. A teraz to jest różnie, np. jak mam długi zastój, to potrafią mi powiedzieć: "znów Ci waga spadła" a ja stoję w miejscu - ale myślę, że mówią tak, bo mają w pamięci mnie 20 kg grubszą.

no skóra musi się wchłonąć..ja ma teraz dużo roztepów ...i fakt systematyczne chudniecie pozwala skórze sie wchłonac....no uwazam ze nie jest ze mna tak zle...brzuch najdłuzej sie wciaga i najgorzej teraz wyglada ;-)u mnie

Agusia, ludzie zaczęli zauważać ze schudłam, jak zeszło mi 13 kg. A teraz to jest różnie, np. jak mam długi zastój, to potrafią mi powiedzieć: "znów Ci waga spadła" a ja stoję w miejscu - ale myślę, że mówią tak, bo mają w pamięci mnie 20 kg grubszą.
Kasiad to u mnie było identycznie dosłownie :tak::-) zresztą nadal jest :-D

GOSIA, AGNIESIA, KASIAD WIIIIIIIIIIELK VSZACUN! jestescie guru normalnie!ogromne wowo i gratki!

Kasiad i wszystkim które gubią zbędne kg gratki :-)

Kasiad super ci idzie :tak:

u mnie -12kg :tak:pomaluśku ale jakoś idzie ;-)

reklama
Wow, Gosiu super! gratulacje!
U mnie waga stanęła, no ale to moja wina, bo trochę pogrzeszyłam z jedzeniem. No, ale od dziś wracam na włąściwe tory!

Do góry