reklama
agusia9915
Matka wariatka
nie ma czymsie chwalic wiec milcze
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Ja to samo Tylko sobie gadam, że trzeba się za siebie wziąć i na tym niestety koniec
Ja też niestety nie mam się czym chwalić Jeszcze dziś po imprezce to już w ogóle się czuję przejedzona.
Zawsze jak ktoś podbije ten wątek to odzywają się u mnie wyrzuty sumienia i ganię siebie, że nie potrafię się zmobilizować. Ale jak sobie pomyślę, ile to by musiało trwać, zanim się doprowadziłabym do stanu normalności, to odrazu mi się odechciewa :-(
Joasiek, gratuluję :-)
Zawsze jak ktoś podbije ten wątek to odzywają się u mnie wyrzuty sumienia i ganię siebie, że nie potrafię się zmobilizować. Ale jak sobie pomyślę, ile to by musiało trwać, zanim się doprowadziłabym do stanu normalności, to odrazu mi się odechciewa :-(
Joasiek, gratuluję :-)
KiniaG
Zaangażowana w BB
Dziewczyny ze mnie taki przeszczep, ze wiele bym dala, zeby utyc, ale niestety przez chorobe nie moge jakos przybyc na wadze , wiec uszy do gory i bez takich smutasow ;-) jestescie piekne dla swoich panow i to sie liczy najbardziej a nie jakies diety optymizmu wiec
Miśka 5
Mamy lutowe'07
-5 w ciągu miesiąca z hakiem, od razu mi lepiejw wiosenne rzeczy mogę wskakiwać, co do letnich, to jeszcze min -3, by sie przydało;-)Co tu taka cisza Chwalić się!
Ja -4kg w 10 dni
Jeszcze ze 2kg i mogę wskakiwac w wiosenne ciuchy :-)
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Joasiek, Miśka - gratulacje :-):-):-):-)
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Dziękuję dziękuję
Po niecałych 3 tygodniach cel osiągnięty - minus 5,5kg i dzięki dietce DC (której wcale nie przestrzegałam tak dokładnie ) osiągnięta moja idealna waga 63kg i minus 4,5cm w pupie
Teraz przede mną trudniejsze zadanie - utrzymanie jej. Ale wiosna i latem będzie wiecej ruchu, zwłaszcza robótek w ogródku, to może się uda, bo następną DC mogę mieć dopiero za pół roku.
Po niecałych 3 tygodniach cel osiągnięty - minus 5,5kg i dzięki dietce DC (której wcale nie przestrzegałam tak dokładnie ) osiągnięta moja idealna waga 63kg i minus 4,5cm w pupie
Teraz przede mną trudniejsze zadanie - utrzymanie jej. Ale wiosna i latem będzie wiecej ruchu, zwłaszcza robótek w ogródku, to może się uda, bo następną DC mogę mieć dopiero za pół roku.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: