reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
Szkoda,że nie mam takiej dokładnej wagi jak wy. :/

Chciałam się pochwalić,że schudłam 1kg :p A od 3 dni jestem na mojej diecie mało kalorycznej i jeżdzenia na rowerku. :)

Anawawka jaka masz wage? to normalne , ze na na PW rosnie waga czasem , albo stoi ,a le nie az tyle.
Wyjatkowa- super:tak:
u mnie od soboty 100 g mniej, ale mam Pw. Troche pogrzeszyłam. Po kawałku tortu w sobote i niedziele i wczoraj rosół. dziś zakończe 3 dzień Pw a od jutra P za moje grzeszki
anadri i jak?

Martolinka - nową , elektroniczną Łucznika, możliwe, że ma już trafione baterie, poza tym jam przed okresem ,który ma na dniach przyjść, więc ..... może to to...

cześc dziewczynki.
juz po weekendzie.. znow sama z lujem w domku. :D wlasnie próbuje zbic mi telewizor drewnianym klockiem.

dzień 5 Faza II P+W
sniadanie - pierś z kurczaka
II sniadanie - piers z kurczaka
obiad - "leniwe gołabki"
deser - jogurt naturalny
kolacja - omlet z 4 jajek, polany jogurtem nat. i posypany cynamonem :D

moja waga jest okropna a ja jestem wku..ona !! miałam ustawiona ja w jednym miejscu i wiedziałam dokładnie ile waże i jak mi się waga zmienia. ale mąż malował pokoj i przestawił mi ją w inne miejsce. okazalo sie, że nagle waże w przedziale od 84 do 96 kg !!! zaraz na ebayu poszukam nowej wagi. jestem załamana.
postawilam ją mniej wiecej w tym samym miejscu i pokazała 91,2. ale nie wiem naprawdę czy w to wierzyc ... na razie będe podawała wage z tamtego miejsca, a z nowa waga skoryguję odchylenia ... mam nadzieję, że moja waga dodaje kilogramy a nie odejmuje ...

gratulacje spadków wagi dziewczyny !!!

Ostatnia edycja:
Oj na pewno ważysz te 91.2 albo mniej :)

Andari, czujesz po sobie ,że ważysz prawie 10kg mniej? :)
Teściowa 6 dni na uderzeniowej i nic nie schudła :p hehe A ja nawet pizze zaliczyłam w weekend ale to już ostatni raz się zdarzyło. Moją zgrozą było piwko ;/ teraz zero % więc czekam aż dalej coś się ruszy.Dziś za mną krótki dystans 15min tylko, bo młody nie dał mammie jeździć.Czekam na B.Idziemy do lekarza z małym a jak wrócimy wskakuje na rowerek.

Dziś 40 min więc ok 450kalori zgubię :D

NO PEWNIE ŻE CZUJE !! w koncu nie mam zadyszkijak wchodze po schodach a dwa dni temu nawet podbiegłam około 30 metrow do szwagierki i sie nie zdyszałam :D poza tym po spodniach widzę !!

a teściowa to chyba podjada w nocy jak nikt nei widzi hahahaha :D
wyjatkowaona a wiesz ze jest super przepis na pizze na dukanie?? i do tego na specjlany żółty ser. ja jak sie tylko przeprowadzę to mam zamiar sobie zrobic !!

A słyszałam,że jest ale ja się nie nadaję na diete Dukana póki co zostaje przy ćwiczeniach i niskokalorycznej diecie.Na pewno jem mniej i patrze ile ma kcal.

Boję się obwisłości.... Na brzuchu i kolanach ;/ Takie są brzydkie ...;/

reklama
wyjatkowaonaa - gratuluję tego kilograma:) teraz to już z górki poleci:)
anadri - wow!!! pieknie, prawie 10 kg :) na pewno waga dodaje kilogramy :) moja też taka sobie, zależy w jakim miejscu się ja postawi:( muszę koniecznie kupić nową. A ja wczoraj tez pogrzeszyłam;/ wytrzymałam pięknie cały dzień na samych proteinkach a wieczorem się wkurzyłam i pierwsze co pobiegłam do lodówki i zjadłam bułkę z serem żółtym ale jestem zła, ale dzisiaj się ważyłam i nie przytyłam od tej bułki :p hehe

Do góry