reklama
W
wyjatkowaonaa
Gość
Szkoda,że nie mam takiej dokładnej wagi jak wy. :/
Chciałam się pochwalić,że schudłam 1kg
A od 3 dni jestem na mojej diecie mało kalorycznej i jeżdzenia na rowerku. 
Chciałam się pochwalić,że schudłam 1kg
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Anawawka jaka masz wage? to normalne , ze na na PW rosnie waga czasem , albo stoi ,a le nie az tyle.
Wyjatkowa- super
u mnie od soboty 100 g mniej, ale mam Pw. Troche pogrzeszyłam. Po kawałku tortu w sobote i niedziele i wczoraj rosół. dziś zakończe 3 dzień Pw a od jutra P za moje grzeszki
anadri i jak?
Wyjatkowa- super

u mnie od soboty 100 g mniej, ale mam Pw. Troche pogrzeszyłam. Po kawałku tortu w sobote i niedziele i wczoraj rosół. dziś zakończe 3 dzień Pw a od jutra P za moje grzeszki
anadri i jak?
W
wyjatkowaonaa
Gość
Ja też przed @ (oby przyszła,bo od miesiaca bez anty jestem)ale na szczęście chudne
cześc dziewczynki.
juz po weekendzie.. znow sama z lujem w domku.
wlasnie próbuje zbic mi telewizor drewnianym klockiem.
dzień 5 Faza II P+W
sniadanie - pierś z kurczaka
II sniadanie - piers z kurczaka
obiad - "leniwe gołabki"
deser - jogurt naturalny
kolacja - omlet z 4 jajek, polany jogurtem nat. i posypany cynamonem
moja waga jest okropna a ja jestem wku..ona !! miałam ustawiona ja w jednym miejscu i wiedziałam dokładnie ile waże i jak mi się waga zmienia. ale mąż malował pokoj i przestawił mi ją w inne miejsce. okazalo sie, że nagle waże w przedziale od 84 do 96 kg !!! zaraz na ebayu poszukam nowej wagi. jestem załamana.
postawilam ją mniej wiecej w tym samym miejscu i pokazała 91,2. ale nie wiem naprawdę czy w to wierzyc ... na razie będe podawała wage z tamtego miejsca, a z nowa waga skoryguję odchylenia ... mam nadzieję, że moja waga dodaje kilogramy a nie odejmuje ...
gratulacje spadków wagi dziewczyny !!!
juz po weekendzie.. znow sama z lujem w domku.
dzień 5 Faza II P+W
sniadanie - pierś z kurczaka
II sniadanie - piers z kurczaka
obiad - "leniwe gołabki"
deser - jogurt naturalny
kolacja - omlet z 4 jajek, polany jogurtem nat. i posypany cynamonem
moja waga jest okropna a ja jestem wku..ona !! miałam ustawiona ja w jednym miejscu i wiedziałam dokładnie ile waże i jak mi się waga zmienia. ale mąż malował pokoj i przestawił mi ją w inne miejsce. okazalo sie, że nagle waże w przedziale od 84 do 96 kg !!! zaraz na ebayu poszukam nowej wagi. jestem załamana.
postawilam ją mniej wiecej w tym samym miejscu i pokazała 91,2. ale nie wiem naprawdę czy w to wierzyc ... na razie będe podawała wage z tamtego miejsca, a z nowa waga skoryguję odchylenia ... mam nadzieję, że moja waga dodaje kilogramy a nie odejmuje ...
gratulacje spadków wagi dziewczyny !!!
Ostatnia edycja:
W
wyjatkowaonaa
Gość
Oj na pewno ważysz te 91.2 albo mniej 
Andari, czujesz po sobie ,że ważysz prawie 10kg mniej?
Teściowa 6 dni na uderzeniowej i nic nie schudła
hehe A ja nawet pizze zaliczyłam w weekend ale to już ostatni raz się zdarzyło. Moją zgrozą było piwko ;/ teraz zero % więc czekam aż dalej coś się ruszy.Dziś za mną krótki dystans 15min tylko, bo młody nie dał mammie jeździć.Czekam na B.Idziemy do lekarza z małym a jak wrócimy wskakuje na rowerek.
Dziś 40 min więc ok 450kalori zgubię
Andari, czujesz po sobie ,że ważysz prawie 10kg mniej?
Teściowa 6 dni na uderzeniowej i nic nie schudła
Dziś 40 min więc ok 450kalori zgubię
NO PEWNIE ŻE CZUJE !! w koncu nie mam zadyszkijak wchodze po schodach a dwa dni temu nawet podbiegłam około 30 metrow do szwagierki i sie nie zdyszałam
poza tym po spodniach widzę !!
a teściowa to chyba podjada w nocy jak nikt nei widzi hahahaha
wyjatkowaona a wiesz ze jest super przepis na pizze na dukanie?? i do tego na specjlany żółty ser. ja jak sie tylko przeprowadzę to mam zamiar sobie zrobic !!
a teściowa to chyba podjada w nocy jak nikt nei widzi hahahaha
wyjatkowaona a wiesz ze jest super przepis na pizze na dukanie?? i do tego na specjlany żółty ser. ja jak sie tylko przeprowadzę to mam zamiar sobie zrobic !!
W
wyjatkowaonaa
Gość
A słyszałam,że jest ale ja się nie nadaję na diete Dukana póki co zostaje przy ćwiczeniach i niskokalorycznej diecie.Na pewno jem mniej i patrze ile ma kcal.
Boję się obwisłości.... Na brzuchu i kolanach ;/ Takie są brzydkie ...;/
Boję się obwisłości.... Na brzuchu i kolanach ;/ Takie są brzydkie ...;/
reklama
wyjatkowaonaa - gratuluję tego kilograma
teraz to już z górki poleci
anadri - wow!!! pieknie, prawie 10 kg
na pewno waga dodaje kilogramy
moja też taka sobie, zależy w jakim miejscu się ja postawi
muszę koniecznie kupić nową. A ja wczoraj tez pogrzeszyłam;/ wytrzymałam pięknie cały dzień na samych proteinkach a wieczorem się wkurzyłam i pierwsze co pobiegłam do lodówki i zjadłam bułkę z serem żółtym ale jestem zła, ale dzisiaj się ważyłam i nie przytyłam od tej bułki
hehe
anadri - wow!!! pieknie, prawie 10 kg