W
wyjatkowaonaa
Gość
w moim nazwisku był błąd zamias n to ja ń ale juz sobie sciągnełam sama z neta 
Curu nie lubie więc nie bede potrzebować słodzika ip
Curu nie lubie więc nie bede potrzebować słodzika ip
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ciekawe czy w anglii mozna to kupic. mi najbardziej zaley na tych otrebach - patrzyloam ostatnio w asda ale nie widziałam, albo slepa bylam. musze popatrzec w polskich sklepach, może ktos wpadł na super pomysł sprowadzenia tego z polski
sniadano: jajecznica z 4 białek jajka + 1 zółtko i 100 g serka cotagge light + herbata miętowa (uwielbiam rózne herabty: czerwone zielone smakowe ziolowe mniamuu - kawa błeee feee fujjj )
Normalnie moge na oliwie z oliwe usmażyć tylko tak normalnie 2 białka, 2 żółtka?
Hderbaty nie lubię, wole nestea ale jak juz to z cytrynką będę pić
Klaudzia mazeina to SKROBIA KUKURYDZIANA, maka to co innego. Dukan zaleca Skrobię![]()
Heh to ja będe jadła rano jajecznice
Na obiad nie wiem co
Na kolację ryby , bo lubię hehe
Jak zobaczyłam te przepisy to mi się od razu zachciało zjeść coś normalnego ,czytając zgłodniałam od razu chba czuję ,że to prędzej głodówka będzieSzkoda ,że u nas nie ma sklepu ze zdrową żywnością...;/
Idę robić spaghetiiW tym tygodniu zrobię sobie zakupki i zapiszę sobie przepisy warte uwagi i proste w zrobieniu by nawet mój B zjadł bo on przy 180cm waży 130 kg !!!!!!!! ;/
jak macie jakieś pomysły proste na dania to piszcie ja z chęcią sobie je spiszę i będę gotować
RYbka w folii hmmm tzn? Rybka do foli a czymś można przyprawić>
Klaudzia i Martolinka piszcie co tam serwowałyście sobie , byle było łatwie do zrobienia.