reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

reklama
A mi znów kg poleciał przy obżeraniu się - 63kg. Coś chyba jest nie tak:confused: No ale niech leci, leci :rofl2:
Może zrób sobie krew - tak dla świetego spokoju ze wszystko OK....
W końcu piersią jeszcze chyba karmisz, czy juz nie?

etna
Najlepiej zaczyna się od początku... ;-):tak:

Ostatnia edycja:
stanęłam dzisiaj na wadze i pokazała 65kg czyli tyle co przed ciążą :szok::szok::szok: , jeszcze tylko trochę skóra żeby się wchłoneła i byłoby superowo :-) , nie stosuje diety tylko ograniczyłam cukier ;-) ale jestem szczęśliwa :-)

To co? od jutra zaczynasz??? ;-)
U mnie kolejny 1kg mniej - 85,4kg na skali
juuupiipiiiii :-):-):-):-):-)

tak mary od dzis;-) na razie odpuszcaam Dukana.Jakos tak samej nie mam motywacji do przepisów, przepisików.Wroce do niego jezeli moje wytyczne sie nie sprawdza.A bardziej szczegółowo:

- zero białego ,pszennego pieczywa- tylko chrupkie pełnoziarniste,
-Zero ziemnaków, słodyczy
-woda zamiast soków kartonowych,
jogurty naturalne , zamiast owocowej chemii,
- i podstawa- cukier tylko w naturalnej postaci i w rozsadnych ilosciach-
-jedzenie po 18 :no:
Usiadłam wczoraj i na spokojnie przeanalizowałam co robie zle jezeli chodzi o moje nawyki zywieniowe i tak mi wyszło.Dam sobie dwa tyg.zobaczymy

tak mary od dzis;-) na razie odpuszcaam Dukana.Jakos tak samej nie mam motywacji do przepisów, przepisików.Wroce do niego jezeli moje wytyczne sie nie sprawdza.A bardziej szczegółowo:

- zero białego ,pszennego pieczywa- tylko chrupkie pełnoziarniste,
-Zero ziemnaków, słodyczy
-woda zamiast soków kartonowych,
jogurty naturalne , zamiast owocowej chemii,
- i podstawa- cukier tylko w naturalnej postaci i w rozsadnych ilosciach-
-jedzenie po 18 :no:
Usiadłam wczoraj i na spokojnie przeanalizowałam co robie zle jezeli chodzi o moje nawyki zywieniowe i tak mi wyszło.Dam sobie dwa tyg.zobaczymy
No to POWODZENIA :tak:
Czekamy na wyniki :tak:
A u mnie znowu odrobine mniej tzn 85,2kg

postanowiłam się odchudzać.. już nie mogę wytrzymać sama ze sobą... co otwieram szafe to pustki... na zakupy nie chodze bo nie mogę nic znaleźć na siebie (te choleerne cyce, może jak schudne to też się zmniejszą ) karmie małą nadal więc żadnych drastycznych diet nie zamierzam stosować. Ale zero słodyczy i przekąsek. Jedzenie częste(co3h) i mniej i nie jedzenie 4 godziny przed snem :))
Zaczęłam od wyliczenia sobie ile kalorii potrzebuje mój organizm i od tego odjęłam 500kcal żeby schudnąć. Na razie licze kalorie od poniedziałku. Nie waże dokładnie bo nie mam wagi elektronicznej ale mniej więcej wiem ile co może ważyć :) do tego... spacer (jak zawsze tylko szybsze) i kupienie motylka-agrafkę do ćwiczeń na uda i piling kawowy co drugi dzień na zmiane z gąbką syrenką na celulit.
Na razie jestem pełna zapału i nie chodze głodna, cwiczę przed telewizorem jak młoda śpi, a piling jako dodatek do codziennego prysznicu.

reklama
u mni spadlo 3 kg. powoli to idzie , tym bardziej , ze lubie co nieco :(
w Twoim stylu jest artykul na temat negatywnych skutkow dukana

Do góry