reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Dzięki Mary:-D ksiazke juz dostałam wczesniej ale całkiem o niej zapomniałam.Zaczynam od wtorku.
Wczoraj wybrałam sie wieczorem na basen . Zrobiłąm kilka basenów i czułam sie o niebo lepiej

reklama
Tez bym sobie poszła na basenik, zwłaszcza jak pomyśle o zapowiadanych na weekend upałach ;o
Przed ciaza chodzilam na aquaaerobik i to bylo cos niesamowitego, najwspanialsze zajecia ruchowe jakie doswiadczylam (a chodzilam wczesniej na step - tez bardzo lubie, fitball, ATB brzuszki, TBC, Shape, pilates - to jakos najmniej mi sie podoba, no i cwiczonka na silowni ale nie pakowalam hehe tylko tak sobie ogolnorozwojowo).
A na basen musialabym w weekend isc, bo w tygodniu nie mam z kim malej zostawic :(

Od dziś jestem na diecie :):-) Zobaczymy jak to będzie. Muszę jeszcze wskoczyć na wage bo nie wiem nawet ilę mam nadwagi:zawstydzona/y:.

Od dziś jestem na diecie :):-) Zobaczymy jak to będzie. Muszę jeszcze wskoczyć na wage bo nie wiem nawet ilę mam nadwagi:zawstydzona/y:.
Wyjątkowa
To trzymam kciuki i czekam na relacje... ;-)
Napisz co i jak, ile masz do zrzucenia itd, wrażenia z diety, samopoczucie i wyniki :tak:
U mnie kolejne pół kg na minusie :-):tak:

Ja miałam od wczoraj zaczac , ale nie wyszlo. Dzis był basen chociaz.
Zagłebie sie w knige od Mary i od poniedziałku zaczynam- wiem , wiem , ze zawsze sie tak mówi:-D

A u nas Dukan sie rozprzestrzenia :-D:-D:-D
Juz mama Ł od 2tyg stosuje a i mam szwagierki zaczela :tak::tak::tak:
U mnie znowu troche mniej - 86,4 na skali :tak:

martolinka
Przestań sie wymigiwać tylko bierz się do działania... ;)

Ostatnia edycja:
a ja przestałam stosowac diete bo ja pierwszy raz jestem w zyciu na diecie i nie dałam rady po 3 dniu.. Dieta jest ok ale ja lubie chleb i lubie jeść to na co mam ochotę a mój B : Jesteś piekna a te 5kg mi róznicy nie robi, kupie ci kremiki, poćwiczysz sobie a nie bedziesz sobie odmawiać jedzenia!"

obecnie 59kg , przed ciążą- 56kg

reklama
mary dzieki za ksiazke ale ja nie mam jakies koncepcji na zaczecie tej diety nie wiem od czego zaczac. Ale tobie ładnie leca kilogramy, tylko pozazrdoscic

Do góry