reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Lotka - to może masa mięśniowa się buduje, więc stąd te 2 kg więcej?:cool2:
takie efekty to chyba po jakims roku cwiczen a nie tak marnie jak u mnie ;-)
a moze jestes przed okresem? ja sie nigdy nie waze przed okresem, bo wiem,ze pozniej bede zla i zdolowana.
aaa tego to nie wiem.... jeszcze nie dostalam po porodzie ;-)

reklama
Tak mnie nastroiłyście na walkę z kg, że od wczoraj coś w rodzaju zumby wykonuję... ;-)niestety dziś z rozpędu przywaliłam kolanem w łóżko dziewczyn i się skończyło ćwiczenie na poważnie, za to moje panny złapały bakcyla i nas zaganiają do tańczenia z nimi.;-):-D:-D Także mamy dodatkowe elementy w postaci "ciężarków", które uwielbiają robić akrobacje na nas.

uuu to ty masz ekstremalnie
I ja się od jutra biorę, na razie bez konkretnego planu. Tak żeby nic Zuzi nie zabrakło (o ile mleko sie pojawi :baffled:) ale lekko. Mam nadzieję, ze wytrwam. 6W zaczne, tylko u mnie mięśnie brzucha w zaniku, mogę nie podołac. A później zobaczymy. Mam ogromną ochotę sie poruszać.

kilolku, 3mam kciuki
ja dzis 17 dzien zrobilam. tak mi sie momentami nie chce, brzuch boli, ale zagryzam zeby i dalej... zaczelam to skoncze :-)

Jak tam idzie?
u mnie zaczęła się@ - waga spadła . Jeszcze kilogram i będzie waga przed ciążowa :tak:Potem 4 kilogramy i waga z liceum

Ja skonczylam wczoraj a6w po 25dniu. zaczelo mi dosc glosno strzelac w krzyzach przy kazdorazowym unoszeniu i odkladaniu nog w tych cwiczeniach... wole nie ryzykowac... i szukam innych planow cwiczen na brzuch ;)

reklama
Do góry