reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odchudzamy sie... Diety, cwiczenia itp.

Etna w lidlu podczas dni francuskich jest taki ser pleśniowy , że jak go trzymam w lodówce w worku to nawet przy wejściu czuć:-Dmama kiedyś myślałam , ze coś mi gnije w śmietniku:-D

reklama
Martolinka no to właśnie ten ser tak obłędnie śmierdział:-D:-D:-D

Mama chociaż wy mnie rozumiecie wiedziałam że ten ser ma coś wspólnego z nabiałem:tak:

Lotka jak Ci idzie z kółkiem?
mój mąz mi wczoraj powytykał wszytskie moje dodatkkowe wałeczki, a przytyłam tylko kilogram, nie myslalam, ze wogólę zauwazy a on zdążył nawet dogłębnie przeanalizować :baffled: niech ktoś mnie kopnie w tyłek!

Lotka jak Ci idzie z kółkiem?
mój mąz mi wczoraj powytykał wszytskie moje dodatkkowe wałeczki, a przytyłam tylko kilogram, nie myslalam, ze wogólę zauwazy a on zdążył nawet dogłębnie przeanalizować :baffled: niech ktoś mnie kopnie w tyłek!
nie szaleje, wolała bym wiecej, no ale co dzien po trochu krece. spada mi jeszcze czasami i to tak konkretnie, ze mam nogi posiniaczone, bo jakos tak odruchowo staram sie je łapac zeby na ziemi hałasu nie robilo :-)
Trzymam za Was kciukasy... jak mnie moja waga wkurzy dołączę do Was;-)A teraz podrzucam jeszcze jeden filmik ćwiczeniowy
Wzmacniamy brzuch i uda - Dzieci.pl
dzieki za filmik, zaraz poogladam ;-)

ja juz dzis 9 dzien a6w. latwo nie jest, ale w koncu mi miesnie pracuja ;-) cale zycie brzuch to byla moja zmora, moze teraz w koncu sie co zmieni ;-)
waga ani drgnie, moze jaka diete jeszcze zaczne, ale jakos wole pocwiczyc, a zjesc co dobrego ;-)
karmic skonczylam... troche mi smutno, ale jak maly plesniawek dostal, to tam mi brodawki zaatakowalo, ze wygladaly, jak by sie mialy rozpasc i mleko poszlo sie gonic... tak mi sie wydaje, ze to z tego powodu, bo nic innego nie zmienialam, staralam sie je jeszcze rozkrecic, ale lipa.... no ale teraz nie musze sie stresowac jedzeniem... ;-)

ja mam 4 kg mniej :-) bez jakiś cudów. tylko 2x w tygodniu aqua i ograniczone jedzenie :-) tyle, że jeszcze z 16 by mi się zdało schudnąć :zawstydzona/y:

Gawit super, gratuluję!

Lotka ojej, to szkoda że mleko uciekło :-( ale jak mówisz, są też tego dobre strony ;-)

Ja nie mam pojęcia czy coś mi drgnęło na wadze bo nie mam wagi :-p dziś już 4 dzień bez ćwiczeń przez głupi okres wrrrr....
Ale od jutra zaczynam od nowa :-)
Za to A ważył się w pracy i aż 111 kg:szok::szok: a nic po nim nie widać żeby przytył:baffled:

u mnie po tygodniu kilogram mniej;-)na Dukanie tempo było dużo większe, ale teraz chyba jest mi łatwiej.
Bieganie + ograniczenie jedzenia pewnych rzeczy dają efekty:tak:

reklama
U mnie waga stoi, ale widze roznice w wygladzie brzucha, obwodach tu i tam. dzis 12 dzien a6w. po cwiczeniach mam zawsze dosc, ale nastepny dzien zagryzam zeby i dalej, bo widze efekty, a to mnie motywuje ;-)
jeszcze jak by dolaczyl diete.... a tu juz mam mniejsza silna wole ;-)

Do góry