reklama
kasiulla23
Mama marcowa'06
ja tez probuje od dzisiaj (jak od kazdego poniedzielku ) nie powaznie zaczynam od dzis
hogata
czerwcowe mamy 2005
Dziewczyny to trzymam za słowo i ... powodzenia.
Ja wczoraj odbębniłam 4 dzień 6 W :-) pomimo mega olbrzymiego bólu głowy. No i nie jem po 18 ... juz mam bardziej płaski brzuch.
Mega Kopniak dla wszystkich !!!
Ja wczoraj odbębniłam 4 dzień 6 W :-) pomimo mega olbrzymiego bólu głowy. No i nie jem po 18 ... juz mam bardziej płaski brzuch.
kasiulla23
Mama marcowa'06
Dziewczyny to trzymam za słowo i ... powodzenia.
co to sa za cwiczenia???
gdzie moge je zobaczyc??
hogata
czerwcowe mamy 2005
co to sa za cwiczenia???
gdzie moge je zobaczyc??
tutaj masz link do wątku na ten temat. Są to ćwiczenia na mięsnie brzucha. Sprawdzone , przetestowane, trudne ale warto :
https://www.babyboom.pl/forum/diety-diety-f35/6-weidera-polecam-3592/
6 wiedera jest opisana na forum, chciałam wkleić Ci link ale jakoś ie potrafię (no hakerem to ja nie będę...), szukaj też w dziale Diety,diety, na pewno nie przegapisz bo wątek jest na topie!Ja dziś mam 4 dzień, jeszcze nie ćwiczyłam, mięśnie czuję, brzuch też jakby lepszy...
kasiulla23
Mama marcowa'06
tutaj masz link do wątku na ten temat. Są to ćwiczenia na mięsnie brzucha. Sprawdzone , przetestowane, trudne ale warto :
https://www.babyboom.pl/forum/diety-diety-f35/6-weidera-polecam-3592/
dziekuje bardz :-)
Jak Wam się udaje nie jeść po 18? Wieczory sa dla mnie koszmarem jedzeniowym, jak juz niunia pojdzie spać, zasiadam przed TV i zaczynam myślec co by tu zjeść. I wtedy silna wola jest często za mało silna... Macie jakieś sposoby aby oszukać głód?
kasiulla23
Mama marcowa'06
u mnie to samo
chyba nie schudne
chyba nie schudne
reklama
hogata
czerwcowe mamy 2005
Jak Wam się udaje nie jeść po 18? Wieczory sa dla mnie koszmarem jedzeniowym, jak juz niunia pojdzie spać, zasiadam przed TV i zaczynam myślec co by tu zjeść. I wtedy silna wola jest często za mało silna... Macie jakieś sposoby aby oszukać głód?
ja tez miałam z tym problem, chyba najwazniejsze jest ppo prostu mocna motywacja, ja najpierw przestałam jesc słodycze, potem wogóle nic po 18. Zjadam sniadanie w pracy i drugie, w domu obiad albo jakas kanapka i finito. Podjadam tylko owoce suszone (banany, morele, orzechy - ale nie za duzo)...trzymam kciuki, najgorzej jest na początku.
Trzymam za nas kciuki :-)