reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Odchudzajmy sie razem !!!!!!!!!

reklama
Dzięki za wsparcie!!!
Przed chwilą wypróbowałam A6W. Te ćwiczenia tylko wyglądają tak prosto! Na ostatnim nieźle się spociłam. I tylko jedno pytanko mam: te powtórzenia to tak od razu czy po 6 ćwiczeniu od początku? Bo ja chyba niekumata jestem. Ja robiłam pierwsze 6 razy, potem drugie też 6 itd.

bulion nie przesadzaj ... kumata jestes i juz. Dobrze robiłas: 6 powtórzeń pierwszego cwiczenia, 6 - drugiego, 6 - trzeciego itd. I jedna seria za tobą. Powidzenia ;)

ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT!! I NIEPRZEJEDZCIE SIĘ!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

MÓJ MISIO TEŻ DO ŻYCZONEK SIĘ PRZYŁĄCZA!!!!

_562673_n.jpg

_562672_n.jpg

Bulion12 ...wybacz ja dopiero sie skapowałam ze niedługo bediemy sąsiadkami. Normalnie głupio mi.

A jak tam odchudzanie? Ćwiczyłaś przez świeta?

A dlaczego ma Ci być głupio?? Przecież nic się takiego nie stało. Przez święta nie ćwiczyłam, bo normalnie miejsca nie miałam żeby na podłodze sie uwalic. :laugh: No i w ten sposób od początku jadę.Dziś drugi dzień. Aż sie boję, bo wczoraj strasznie ciężko było.

reklama
Do góry