89karola80
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pytam, bo czytałam analizę, że to silny środekIle trzeba. Kiedy jest bardzo źle na noc paracetamol.
Skończył 5 miesięcy (24 tygodni). Zastanawiają mnie takie "wypuklosci" na dziąsłach, wcześniej tego nie miałA ile ma miesięcy? Ząbkowanie to baaaardzo długi proces. Zęby mogą dawać się we znaki na długo przed tym zanim wyjdą. Ale myślę, że u Was jeszcze daleka droga.
Skończył 5 miesięcy (24 tygodni). Zastanawiają mnie takie "wypuklosci" na dziąsłach, wcześniej tego nie miał![]()
Witaj . Pierwsze ząbki wychodzą na dole te 2 przednie. Te " uwypuklenia" o których piszesz to właśnie proces wybijania się ząbków ale to długo trwa. Moja córka też miała mniejszy apetyt przy ząbkowaniu i nie chciała ssać więc może coś jest na rzeczy.
Sprobuj posmarować jakąś maścią, dawaj zimne gryzaki.Skończył 5 miesięcy (24 tygodni). Zastanawiają mnie takie "wypuklosci" na dziąsłach, wcześniej tego nie miał![]()
A polecasz jakąś maść? Wczoraj wieczorem posmarowalam dentinox n (raz). Poza tym, że synek wyciamkal żel nie zauważyłam poprawy.Sprobuj posmarować jakąś maścią, dawaj zimne gryzaki.
Dentinox niby dobry jest. Więc może to jednak nie te zęby. A w nocy śpi dobrze?A polecasz jakąś maść? Wczoraj wieczorem posmarowalam dentinox n (raz). Poza tym, że synek wyciamkal żel nie zauważyłam poprawy.
W nocy budzi się co średnio 1,5- 2 godz (od 2 miesięcy tak jest) Jak był mniejszy to potrafił przespać 3-4 godz.Dentinox niby dobry jest. Więc może to jednak nie te zęby. A w nocy śpi dobrze?