reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Obwisły biust..

Jakoś nie mogę w to uwierzyć 🙈
Ja też nie 😉.
Jak się ma biust D ( który juz należy do lekko dużych ) i on rośnie do rozmiaru G czy H a nawet J ... to nie ma takiego cudownego kremiku który po ciąży i zakończeniu karmienia zwróci nam biust do wyglądu sprzed ciąży.
No nie ma bata .
Biust będzie już niestety ale obwisły.
Można mu pomóc , owszem, żeby nie wyglądał jak płaty pogniecionych worków 🙈🙈🙈 ale cudów już nie uzyskamy.
Chyba że któraś machnie sobie operację.

reklama
Ja też nie 😉.
Jak się ma biust D ( który juz należy do lekko dużych ) i on rośnie do rozmiaru G czy H a nawet J ... to nie ma takiego cudownego kremiku który po ciąży i zakończeniu karmienia zwróci nam biust do wyglądu sprzed ciąży.
No nie ma bata .
Biust będzie już niestety ale obwisły.
Można mu pomóc , owszem, żeby nie wyglądał jak płaty pogniecionych worków 🙈🙈🙈 ale cudów już nie uzyskamy.
Chyba że któraś machnie sobie operację.

Ja uważam, że mam lepszy biust po karmieniu dwójki dzieci niż wcześniej ;)

Tez nie narzekam po lącznie 3 latach karmienia. Jeszcze bez stanika nie ma tragedi, choc nie ma sie co oszukiwac, grawitacja predzej czy pozniej swoje zrobi:p w kremy i balsamy nie wierze, ujedrnią skore ale to tyle
Moja znajoma natomiast po karmieniu zostala z niczym, dziecko z sutkiem w buzi potrafilo obrocic glowke w drugą strone, tak ją wyssał ze tylko operacja wchodzila w gre.
Takze roznie bywa, nie kazda bedzie miala taki czy inny problem z biustem, czy to po karmieniu czy po samej ciazy.

Może zabrzmi to nieprawdopodobnie ale ja znalazłam tabletki dzięki którym w ciągu miesiąca pozbyłam się mojego obwisłego biustu. Piersi ujędrniły sie. Jak kogods to interesuje nazywaja się breastfem. Mało popularne właściwie przypadkiem poleciła mi znajoma z klubu. Może komuś się przyda ta info.

reklama
reklama
Do góry