O'laaa
Fanka BB :)
Może jakiś masaż z olejkiem ujedrniajacymU mnie też dużo gorzej niż przed... Ale jakoś ciężko mi uwierzyć by krem działał. Miałaś kiedyś tołpę na biust - nie zauważyłam żadnego efektu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może jakiś masaż z olejkiem ujedrniajacymU mnie też dużo gorzej niż przed... Ale jakoś ciężko mi uwierzyć by krem działał. Miałaś kiedyś tołpę na biust - nie zauważyłam żadnego efektu.
A masz do polecenia jakiś fajny produkt?Może jakiś masaż z olejkiem ujedrniajacym
Noo ten termo żel miażdży , po tygodniu stosowania , a co drugi dzień stosowałam leżąc pod kocem i kołdra przez ok 1 h, na udach, pośladkach cellulit zniknął w 70%, a i brzuch jaki był gładkiKupiłam sobie Busti, krem do biustu.
No i nie mam jędrnych piersi jak u dwudziestolatki ale uzyskałam efekt który mnie zadowala. Już tak nie widzą jak dwa śledzie. Trochę schudłam w międzyczasie a one dalej wyglądają dobrze.
Oczywiście że nie będą wyglądać jak przed ciążami ale efekt mnie zadowolił więc mogę krem polecić. Choć to właściwie piszą że jest serum
A przy okazji na celullit używałam i nadal to robię thermo żel z Bingo Spa i tu już jest efekt WOW! Chociaż za pierwszym razem przypalilam sobie pośladek
Ja wsumie tyle , co po kąpieli wcieram oliwkę z Rossmana , a resztę roboty robi mój mążA masz do polecenia jakiś fajny produkt?
Jakie to cudownosci?? Chetnie wyprobuje bo moj biust srednio zachecajaco wygląda po ciazy, jesli jest opcja, zeby to zmienic to bez wahania skorzystam zabiegi jakiekolwiek odpadaja, wiec tylko jak cos dobre kosmetykisą rozne fajne kremy nawilzajace, ujedrniajace mi po karmieniu piersią bardzo to pomoglo
Niech mąż / partner dużo masuje to działa najlepiejJakie to cudownosci?? Chetnie wyprobuje bo moj biust srednio zachecajaco wygląda po ciazy, jesli jest opcja, zeby to zmienic to bez wahania skorzystam zabiegi jakiekolwiek odpadaja, wiec tylko jak cos dobre kosmetyki
Kochana, ja mialam z sesdermy krem ujedrniajacy i ładnie podnioslo piersi Na Notino mozesz go zamowic i tak jak kolezanka radzi, niech maz duzo masujeJakie to cudownosci?? Chetnie wyprobuje bo moj biust srednio zachecajaco wygląda po ciazy, jesli jest opcja, zeby to zmienic to bez wahania skorzystam zabiegi jakiekolwiek odpadaja, wiec tylko jak cos dobre kosmetyki
Jakoś nie mogę w to uwierzyći seerio te balsamy pomagają?