reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Obrzęk płodu,omphalocoele,zbyt wolny wzrost dziecka...

reklama
Dziękuję! A ja czekam na wiadomości od Ciebie. Co tam jak tam? Opowiadaj co u was słychać?
Echo serca prawidłowe🤗 Wszystko jest w normie, żadnych cech dla zespołu w budowie i wyglądzie (wszystkie narządy i kości ok). Nawet fałd karkowy jest ok. I pomyśleć,ze nie dawano mu szans a w najlepszym przypadku miał być roślinka Z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej boję się. Mam nadzieję, że będzie chciał się wtulać i ciągnąć cyca 😅 Jeszcze 4 tygodnie 🤗

Echo serca prawidłowe🤗 Wszystko jest w normie, żadnych cech dla zespołu w budowie i wyglądzie (wszystkie narządy i kości ok). Nawet fałd karkowy jest ok. I pomyśleć,ze nie dawano mu szans a w najlepszym przypadku miał być roślinka Z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej boję się. Mam nadzieję, że będzie chciał się wtulać i ciągnąć cyca 😅 Jeszcze 4 tygodnie 🤗
Ale się cieszę! Tak się modliłam za te nasze dzieciątka <3 myślę że będzie to najcudowniejsze dzieciątko na świecie! I będzie miało cudowną mamę :) Trzymam za was kciuki 😍 i nie zapominam w modlitwie. Dawaj mi znać co i jak!

Ale się cieszę! Tak się modliłam za te nasze dzieciątka <3 myślę że będzie to najcudowniejsze dzieciątko na świecie! I będzie miało cudowną mamę :) Trzymam za was kciuki 😍 i nie zapominam w modlitwie. Dawaj mi znać co i jak!
Dam znać ☺
Tak jestem Ci wdzięczna za modlitwę💓
To dzięki wierze trzymam się jakoś 😇
😇🙏👼

Dzien dobry ! Jestem nowa. W poniedialek bylam na USG 12 tygodnia I lekarz powiedial ze to zle wyglada : 10 mm obrzek, nieprawidlowy 4jam serdca, przepuklina. Placze... Mialam poronienie dwa lata temu w 9 tygodniu. Ale od poczaku nie bylo wydac serducha. A teraz wszystko bylo dobrze. Znalezlam wasz forum i dal mi troche nadeji bo bez nadeji jak to wszystko przetrwac. Jestescie wspanialymi jak by to nie wyszlo. Ide w nastepny poniedialek powtorzyc usg I napewno skieruja na amnipuncjiu. Powiedcie czy kto mial taki durzy obrzek 10 mm ?

reklama
Dzien dobry ! Jestem nowa. W poniedialek bylam na USG 12 tygodnia I lekarz powiedial ze to zle wyglada : 10 mm obrzek, nieprawidlowy 4jam serdca, przepuklina. Placze... Mialam poronienie dwa lata temu w 9 tygodniu. Ale od poczaku nie bylo wydac serducha. A teraz wszystko bylo dobrze. Znalezlam wasz forum i dal mi troche nadeji bo bez nadeji jak to wszystko przetrwac. Jestescie wspanialymi jak by to nie wyszlo. Ide w nastepny poniedialek powtorzyc usg I napewno skieruja na amnipuncjiu. Powiedcie czy kto mial taki durzy obrzek 10 mm ?

Do góry