Marta NpiR
Aktywna w BB
9 lutego jadę odebrać wynikPolecam, zpełnia czas
A kiedy będziesz mieć wyniki Amniopunkcji?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
9 lutego jadę odebrać wynikPolecam, zpełnia czas
A kiedy będziesz mieć wyniki Amniopunkcji?
To jeszcze 2 tyg męczenia się :/9 lutego jadę odebrać wynik
Mój młody też fika jak gdyby nic i bardzo mnie to cieszy@Marta NpiR @Gabbuba Dziewczyny przepraszam ze mnie tutaj nie było ale właśnie jestem w szpitalu mam COVID. Tydz temu miałam wymioty gorączkę i myślałam ze już coś z małym się dzieje s tu okazało się ze to cholerstwo. Czy to się kiedyś skończy?! Jak tam u Was? Dają popalić Maleństwa, mój jakby miał to wszystko w 4 literach i bawi się w brzuchu pozdrawiam
Wiesz co? Najgorzej będzie tam zadzwonić i usłyszeć to w końcu. To będzie najbardziej stresujący momentTo jeszcze 2 tyg męczenia się :/
Jedna dawka jestem zaszczepiona. Teraz lekarz mi mówił żebym 2 miesiące odczekała i druga dawkę żebym wzięła to będę do porodu miała spokój.Mój młody też fika jak gdyby nic i bardzo mnie to cieszy
A propo Covid... Byłaś może szczepiona? Pytam, bo ja będę przyjmować 3 dawkę jak odbiorę wynik amnio i chcę po prostu wiedzieć czy u Ciebie takie objawy wystąpiły pomimo szczepionki
Ja mogłam w grudniu przyjąć już trzecią, ale po tych wszystkich złych wiadomościach nie chciałam dzieciaczkowi dokładać. Jak odbiorę wynik to w lutym też na spokojnie to załatwie i do porodu będzie spokój. Oby!!!Jedna dawka jestem zaszczepiona. Teraz lekarz mi mówił żebym 2 miesiące odczekała i druga dawkę żebym wzięła to będę do porodu miała spokój.
Wierzę, ja tak mialam jak byłam po wynik usg i pappy w 1 trymestrze...Wiesz co? Najgorzej będzie tam zadzwonić i usłyszeć to w końcu. To będzie najbardziej stresujący moment
Gratuluję i zazdroszczę. Ja miałam mieć wynik dzisiaj. Ale powiedzieli, że najszybciej poniedziałek albo wtorek... Bo próbki muszą jeszcze trafić do analizy przez genetyka. Ech, strasznie długo to trwa. Nie ma nic gorszego niż czekanie niczym na wyrok śmierci.Dziewczyny wygrałam wszystko co mogłam wygrać w życiu. Mój chłopczyk jest zdrowy wynik prawidłowy. Mam nadzieje ze wszystkie nasze dzieci bo wszystkie dzieci nasze są - musza być zdrowe .