reklama
Marta NpiR
Aktywna w BB
Hej
U mnie spokojnie... względnie. Czekam na wynik amnio i napięcie rośnie z każdym dniem, bardzo się boję. 9 lutego jadę po wynik.
U mnie spokojnie... względnie. Czekam na wynik amnio i napięcie rośnie z każdym dniem, bardzo się boję. 9 lutego jadę po wynik.
Ewa211190
Zaciekawiona BB
Hej, ja dziś miałam teleporade genetykiem,obrzek karku jest duży,także też mnie nastawiał, że dzidzia do amniopunkcji może nie przeżyć, zaproponował aby zrobić badanie cff dna-badanie wolnego płodowego dna. Sama nie wiem co o tym myśleć, bo jest kosztowne, a z drugiej strony jak faktycznie nie zdarzeń się dowiedzieć co było maleństwu... czekam na wyniki papp, 3 lutego wizyta i ginekologa i 7 lutego amniopunkcja i tak na dobrą sprawę z tygodnia na tydzień
Marta NpiR
Aktywna w BB
Mnie namawiali tam gdzie robiłam amnio na testy Nifty. Dla mnie zbyt kosztowne. Podjęłam decyzję, że co ma być to będzie i będę się modlić, żeby maluch dal radę do amnio. Co tydzień miałam USG w grudniu i za każdym razem bałam się, że serce już nie będzie biło. Czy wszystko musimy wiedzieć? Nie wiem.... może czasem lepiej zostawić sprawy losowi... Przemyśl wszystko na spokojnie. Zastanów się co Ci to da. Wiem że jeśli chodzi o zdrowie dziecka to żadna kasa nie ma znaczenia, ale w tym przypadku ta kasa pójdzie po prostu na szybsze postawienie diagnozy, nie będzie żadną pomocą w poprawie stanu dziecka.
Pozdrawiam Cię Ewa serdecznie
Pozdrawiam Cię Ewa serdecznie
Ewa211190
Zaciekawiona BB
Dokładnie na spokojnie muszę przemyśleć. Nastawiam się, że maleństwo jest na tyle dzielne ze da radę do amniopunkcji :-). też uważam, że ma pewne rzeczy wplywu nie mamy i po coś pewne rzeczy się dzieją. Ale przemyśle na spokojnie. Dziękuję i również pozdrawiam :-) i trzymam kciuki za 9 za pozytywne wyniki.
Ewa211190
Zaciekawiona BB
A jak u Ciebie?Hej hej co tam u was?
Marta NpiR
Aktywna w BB
A jak u Ciebie?
No właśnie? Jak Ty się czujesz ?Hej hej co tam u was?
A u mnie dobrze stres jest ale on już będzie do porodu więc nie ma co o tym mówić czekam na 14 lutego bo mam wtedy echo serca bobasa potem 16 marca 3 badanie prenatalne i już z górki do narodzin ale tak żyje od badania do badania, staram się coś robić żeby nie popaść w depresję ostatnio zdjęcia przerabiam będę fotoksiążki robić
Marta NpiR
Aktywna w BB
Tak... Od badania do badania tak nam leci czas
Może też zajmę się zdjęciami
reklama
Polecam, zpełnia czasTak... Od badania do badania tak nam leci czas
A kiedy będziesz mieć wyniki Amniopunkcji?
Podziel się: