Raz na tydzień dwa tygodnieSpotykacie
reklama
Raz na tydzień dwa tygodnie
Ja narazie mialam jedno spotkanie z tą moją nową fizjoterapeutką. I następne spotkanie mam po miesiącu.
Mamma mia2
Zaangażowana w BB
To ja też tak właśnie. A mówiła Ci fizjo jak długo może trwać rehabilitacja ?Raz na tydzień dwa tygodnie
Nie właśnie nic nie mówiła a Wam?To ja też tak właśnie. A mówiła Ci fizjo jak długo może trwać rehabilitacja ?
Mamma mia2
Zaangażowana w BB
Widocznie u Ciebie jest na tyle dobrze że nie musisz częściejJa narazie mialam jedno spotkanie z tą moją nową fizjoterapeutką. I następne spotkanie mam po miesiącu.
Mamma mia2
Zaangażowana w BB
Też nie mówiła Zapytam . To chyba indywidualna sprawa . A jak z powrotem do pracy u Was ? Bo też się nad tym zastanawiam .Nie właśnie nic nie mówiła a Wam?
Mi wypada powrót do pracy w czerwcu. Nie wiem czy do tej pory się wyleczęTeż nie mówiła Zapytam . To chyba indywidualna sprawa . A jak z powrotem do pracy u Was ? Bo też się nad tym zastanawiam .
Mamma mia2
Zaangażowana w BB
Mi powrót wypada w sierpniu, też obawiam się czy wrócę do zdrowia. Zależy też od charakteru pracy, u mnie to bardziej mobilne stanowisko, ale jak ktoś pracuje fizycznie to co wtedy ? Nie wyobrażam sobie . Zwolnienie lekarskie ?Mi wypada powrót do pracy w czerwcu. Nie wiem czy do tej pory się wyleczę
Ja mam prace biurowa typowo No ale zobaczymy. Ja gdzieś kiedyś czytałam ze takiej intensywnej rehabilitacji ma być pół rokuMi powrót wypada w sierpniu, też obawiam się czy wrócę do zdrowia. Zależy też od charakteru pracy, u mnie to bardziej mobilne stanowisko, ale jak ktoś pracuje fizycznie to co wtedy ? Nie wyobrażam sobie . Zwolnienie lekarskie ?
reklama
Mamma mia2
Zaangażowana w BB
Oby tak było jak piszesz, przypomniało mi się, że moja fizjo stwierdziła, że na pół roku nie opłaca się kupować elektrostymulatora. Więc coś w tym jest.Ja mam prace biurowa typowo No ale zobaczymy. Ja gdzieś kiedyś czytałam ze takiej intensywnej rehabilitacji ma być pół roku
Ja mam dziś słabszy dzień i fizycznie i psychicznie. Załamac się można ...
Podziel się: