reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Obniżenie narządów po porodzie

reklama
Mi wypada powrót do pracy w czerwcu. Nie wiem czy do tej pory się wyleczę
Mi powrót wypada w sierpniu, też obawiam się czy wrócę do zdrowia. Zależy też od charakteru pracy, u mnie to bardziej mobilne stanowisko, ale jak ktoś pracuje fizycznie to co wtedy ? Nie wyobrażam sobie . Zwolnienie lekarskie ?

Mi powrót wypada w sierpniu, też obawiam się czy wrócę do zdrowia. Zależy też od charakteru pracy, u mnie to bardziej mobilne stanowisko, ale jak ktoś pracuje fizycznie to co wtedy ? Nie wyobrażam sobie . Zwolnienie lekarskie ?
Ja mam prace biurowa typowo No ale zobaczymy. Ja gdzieś kiedyś czytałam ze takiej intensywnej rehabilitacji ma być pół roku

reklama
Ja mam prace biurowa typowo No ale zobaczymy. Ja gdzieś kiedyś czytałam ze takiej intensywnej rehabilitacji ma być pół roku
Oby tak było jak piszesz, przypomniało mi się, że moja fizjo stwierdziła, że na pół roku nie opłaca się kupować elektrostymulatora. Więc coś w tym jest.
Ja mam dziś słabszy dzień i fizycznie i psychicznie. Załamac się można ...

Do góry