reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

dziewczyny,na to kłucie szyjki i upławy gin mi przepisał co 2 dzień Lactovaginal dopochwowo...
poza tym po wizycie wszystko ok,wyniki książkowe :) i dzidzia zdrowiutka :)

reklama
Miałam to świństwo ale to nie są najgorsze z globulek, one są małe i przynajmniej nie wyciekają :)

Dziewczyny ,mam pytanie bo to co się dzieje z moimi piersiami trochę mnie zaniepokoiło .Wiem że przy tamtych dzieciaczkach siara z piersi leciała mi pod koniec 9 miesiąca a tu dziś kąpie się i zauważyłam że jak przycisnę pierś zaczyna już lecieć .Czy u was jest tak samo ? Mam nadzieje że nie za wcześnie

chyba Wiolu spoko,nie masz się czym martwić,w tym czasie to juz norma.Jak byłam w szpitalu na początku kwietnia to pod wpływem wcześniejszych skurczów też mi leciało i to sporo...teraz jednak cisza narazie...przed burzą?! ;D

Mam nadzieje że się uspokoi.Widzicie jaka ze mnie doświadczona mamuśka?? :laugh: :laugh: Byle oskarek nie chciał za wcześnie wyskoczyć z brzucha :laugh: :laugh:

Wiolu-będzie dobrze, na szkole rodzenia mówili włąsnie, że już może byc i że to nic niepojącego, dłowa do góry

Mnie też leci siara od 2 miesięcy.Najgorsze że jakoś ciężko mi to sprać bo w dzień nosze wkładki laktacyjne no a w nocy ,wiadomo......

reklama
Ja narazie zauważam ...ze mam na staniku i sutkach takie zólte suche kuleczki,..chyba cos zaczelo puszczac..ale narazie minimalnie.

Do góry