reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

A ja dziś jeszcze odreagowuje niedzielną komunie ,wstałam tylko rano żeby córe odprawić do szkoły i położyłam się do łózia .Jeszcze troszkę się zdrzemnęłam ,przynjmniej pogoda dziś się przysłużyła ponieważ padał deszcz a ja wtedy mogę spać i żadne kopniaczki mnie wtedy nie budzą :laugh: :laugh:

reklama
Dziewczyny, mam pytanie, czy którakolwiek z was boli krocze? Chodzi mi o taki ból jak po całodziennej jeździe na rowerze po wertepach. Mnie własnie tak boli. Przy podnoszeniu się gdy napinam mięsnie to boli najbardziej. Jest to taki ból krocza i trochę uda po prawej wewnętrznej stronie.
Nie wiem czy to coś co powinno mnie niepokoic czy tez normalny objaw...

mnie  krocze nie boli....mam bardziej coś o czym pisała chyba Ola, takie kłócia w dole brzuszka czy to w szyjce  :) a o tych bólach to chyba dziewczynki pisały ciut wczesniej Nekkar, poczytaj napewno się uspokoisz  :)

Mnie osobiście krocze nie boli ale parę dziewczyn już wcześniej tu na "Objawach i dolegliwosciach" mówiło, że je boli, nawet pisały o tym chyba parę dni temu. Myślę, że to normalne bo trochę tych kilogramów wkońcu na to krocze napiera, więc chyba ma prawo bolec.

Tak Nekkar, byla juz o tym mowa, ale powtorze dla ciebie ze to normalne, bo pytalam lekarki!!! To jest bol i ciagnieci zarazem i nie wiadomo jaka pozycje przybrac!!! Mam to jak za dlugo chodze albo siedze na twardym!!! A poza tym czasem tez bez powodu strasznie boli!!!

Nekkar to kolejny z "uroków" ciąży ;) mnie też nie ominął :)
Dxisiaj od gina dowiedziałam się, że nogi mi puchną bo.... mają puchnąć ;D mam sobie tylko na czymś wyższym nogi kłaść.
Na pękające naczynka doradził Rutinoscorbin.
No i kręgosłup.... też ma boleć ;)
Jeśli chodzi o zgagę to mówi, że można brać wszystkie dostępne środki Malox, Manti, Reni itp...
Mam podwyższone ciśnienie 130/85 i mam kontrolować sobie w domu.
A jeśli chodzi o wagę to ... w innym wątku ;D

reklama
Do góry