reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
No nie jest to najlepsze połączenie ale pamiętaj że TERAZ to TY jestes najwazniejsza a mąż niech sobie sam jakoś radzi ze swoim nałogiem to tylko mu na dobre pójdzie :)

Kamilko lepiej idz do szpitala i niech zrobia wszystko by z toba i dzidzia bylo wszystko w porzadku!!! Sluchaj lekarzy i dawaj nam znac przez Ole co jakis czas!!! Martwimy sie o was!!! Wracaj szybciutko do nas a z rozdwojeniem poczekaj do lipca!!! Duza buzka!!!

Kamilko ,trzymaj się słoneczko,wszystko bedzie dobrze ,lekarze na pewno zrobią wszystko co w ich mocy byś urodziła w lipcu .A maluszkowi powiedz że ma czekać na wszystkich kolegów i koleżanki :laugh:(to dla poprawienia twojego samopoczucia).Najważniejsze żebyś teraz się nie denerowała a wszystko będzie dobrze

TRZYMAMY KCIUKI I WSZYSTKO CO MAMY ZA CIEBIE KOCHANIE !!

kasiu ty też się nie denerwuj ,powiedz mu żejestem blisko i szczepie mu dupsko jak będzie cię denerwował hi hi hi ,a za pieska trzymama kciuki żeby biedaczkowi się polepszyło

jejku ja w biegu Dziewczynki! wpadłam was pozdrowić  :) Kamilko wracaj szybciutko do nas! napewno wszystko bedzie dobrze...a wagą się nie przejmuj bo z tym nigdy nic nie wiadomo córa ważyła dużo mniej w tym czasie a  urodziła się z wagą 3650  ;) za to synus był dużo większy koło 30 tyg ciąży a urodzil się dużo mniejszy.... :) i tak to jest z tą wagą  :) poza tym obiema łapkami podpisuje się pod dziewczętami  :) nie mam kiedy przeczytac wszystkiego na bb  :( w niedziele komunia córeczki i masa roboty  :( wiec króciutko napisze- dbajcie o siebie Perełki  :)  :) ja dzisiaj jeszcze do ginka na kontrole jadę, mam nadzieje ze wszystko w porządku  ::) a wieczorkiem mam nadzieje wpadne i doczytam co u was  :) buzialkiiiiii wielgaśne  ;D

Kamilko kochana,jak mam miec cos przeciwko?????????Jasne,że pisz do mnie! Nie wiem czy jeszcze to przeczytasz ale gorąco trzymam kciuki żeby wszystko skończyło sie dopiero w lipcu! Trzymaj się i dbaj o maluszka,koniec stresów! Zaraz ja sama do ciebie napiszę smska żebyś mi dawała znać a ja przekaże to dziewczynom.

Kamilko, trzymamy mocno kciuki, wszystko bedzie dobrze - w koncu jestes pod opieka lekarzy, a oni wszystko zrobia zeby maly jak najdluzej siedzial w brzuszku. W domu bys sie jeszcze bardziej stresowala, a tak przynajmniej masz pewnosc ze inni dbaja o ciebie i synka. Glowka do gory!

Wiolciu, wiedziałam, że na Ciebie można liczyć :-* ;) jak się we dwie za niego weźmiemy to wytrzepiemy z niego humory :D

reklama
Ciekawe jak tam KAmilka. Trzymamy kciuki, żeby nie musiala za długo w szpitalu lezec i zeby Mały sie nie spieszył!!

Do góry