reklama
M
megii*
Gość
KAmilko trzymamy kciuki za poprawę i szybki powrót.
Kamilko lepiej idz do szpitala i niech zrobia wszystko by z toba i dzidzia bylo wszystko w porzadku!!! Sluchaj lekarzy i dawaj nam znac przez Ole co jakis czas!!! Martwimy sie o was!!! Wracaj szybciutko do nas a z rozdwojeniem poczekaj do lipca!!! Duza buzka!!!
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Kamilko ,trzymaj się słoneczko,wszystko bedzie dobrze ,lekarze na pewno zrobią wszystko co w ich mocy byś urodziła w lipcu .A maluszkowi powiedz że ma czekać na wszystkich kolegów i koleżanki :laugh
to dla poprawienia twojego samopoczucia).Najważniejsze żebyś teraz się nie denerowała a wszystko będzie dobrze
TRZYMAMY KCIUKI I WSZYSTKO CO MAMY ZA CIEBIE KOCHANIE !!
kasiu ty też się nie denerwuj ,powiedz mu żejestem blisko i szczepie mu dupsko jak będzie cię denerwował hi hi hi ,a za pieska trzymama kciuki żeby biedaczkowi się polepszyło
TRZYMAMY KCIUKI I WSZYSTKO CO MAMY ZA CIEBIE KOCHANIE !!
kasiu ty też się nie denerwuj ,powiedz mu żejestem blisko i szczepie mu dupsko jak będzie cię denerwował hi hi hi ,a za pieska trzymama kciuki żeby biedaczkowi się polepszyło
Corsini
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
jejku ja w biegu Dziewczynki! wpadłam was pozdrowić
Kamilko wracaj szybciutko do nas! napewno wszystko bedzie dobrze...a wagą się nie przejmuj bo z tym nigdy nic nie wiadomo córa ważyła dużo mniej w tym czasie a urodziła się z wagą 3650
za to synus był dużo większy koło 30 tyg ciąży a urodzil się dużo mniejszy....
i tak to jest z tą wagą
poza tym obiema łapkami podpisuje się pod dziewczętami
nie mam kiedy przeczytac wszystkiego na bb
w niedziele komunia córeczki i masa roboty
wiec króciutko napisze- dbajcie o siebie Perełki
ja dzisiaj jeszcze do ginka na kontrole jadę, mam nadzieje ze wszystko w porządku :
a wieczorkiem mam nadzieje wpadne i doczytam co u was
buzialkiiiiii wielgaśne ;D
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Kamilko kochana,jak mam miec cos przeciwko?????????Jasne,że pisz do mnie! Nie wiem czy jeszcze to przeczytasz ale gorąco trzymam kciuki żeby wszystko skończyło sie dopiero w lipcu! Trzymaj się i dbaj o maluszka,koniec stresów! Zaraz ja sama do ciebie napiszę smska żebyś mi dawała znać a ja przekaże to dziewczynom.
Kamilko, trzymamy mocno kciuki, wszystko bedzie dobrze - w koncu jestes pod opieka lekarzy, a oni wszystko zrobia zeby maly jak najdluzej siedzial w brzuszku. W domu bys sie jeszcze bardziej stresowala, a tak przynajmniej masz pewnosc ze inni dbaja o ciebie i synka. Glowka do gory!
reklama