reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Hihi,to już niedługo nawet nie będziemy mogły pisać na BB "...nie wykonuj powtarzających sie czynności jak pisanie na klawiaturze..." ;D

reklama
Hi hi....i juz mam powod zeby przestac pracowac ;D a tak naprawde to dokuczaja mi te stawy... dzis kolejna noc przewracalam sie z boku na bok i podjelam definitywna decyzje, ze juz nie wracam do pracy przed porodem...choc mialam pracowac do miesiaca przed terminem. Nie bede narazac dzidzi i siebie na dodatkowe stresy a przy okazji robic zamieszanie kolo siebie..Pozatym, co juz pisalam, szef nie dal mi an i dnia urlopu bezplatnego po macierzynskim i kazal sie stawic po 4 miesiacach (tzn po trzech, bo pierwszy chce wziac wczesniej) w pelnej gotowosci i na 100%. Ale bzdura. Takze jestem w domu i sie oszczedzam..a pisac bede..te kilka minut przy komputerze to nie to co 10 godzin stukaniia w pracy, nie :D

Dziekuje Ewan za linka...ciekawa jestem jakie leki mozna na to brac, bo ja juz wczesniej slyszalam ze wlasciwie zadnych reumatycznych lekow nie mozna brac w ciazy..

To itak jagusia dotrwałaś w pracy bardzo długo aż mi wstyd .Ja poszłam na chorobowe już w grudniu ale i tak większość czasu spędzałam w toalecie a może i dobrze bo i tak w styczniu wylądowałam w szpitalu z krwotokiem ,na szczęście dzidzia żyje i nie mogę się doczekać jego przyjścia .I chyba rzeczywiście teraz wszystkim nam coś dolega ,mnie od wczoraj jest cały czas niedobrze i kręci mi się w głowie .Boże byle do końca

A mnie wczoraj tak strasznie żołądek rozbolał że się przestraszyłam bałam się żeby to nie było zatrucie ciążowe ale naszczęście przeszło i dziś czuję się normalnie.Dziewczyny czy jak rano wstajecie z łóżka to też Was bolą stopy bo mnie od paru dni jakbym nie wiem ile chodziła przez całą noc.Boże co się z nami dzieje Tak jak piszesz Wiolu wszystkim nam coś dolega.Dobrze że to już niedługo ::)

Ja tez mam duze problemy z podniesieniem sie...a jeszcze wieksze ze sznurowaniem butów...robie to teraz lezac na lozku...bo inaczej to za bardzo brzuch ugniatam...smiesznie to musi z boku wyglądac:)

reklama
No ja też juz klapeczki trenuję :) nigdzie nie mogę dostać jakiś fajnych gumowych klapek,ale nie japonek,takich do szpitala...hmmm...a przydadzą się, i pod prysznic i żeby na skarpetke w szpitalu założyć...

Do góry