reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Jejcia,jejcia,rzeczywiscie upał dokucza wszystkim...ja zasuwam znów w podpaskach Always a już mogłam nosic zwykłe wkładki... : ale wczoraj dostałam krwotoku małego i dupa... szwy się powoli goją,hemoroidy też i nawet wczoraj pierwszy raz od porodu udało mi sie troszkę załatwić Położna dzis była,obejrzała mnie i maluszka i wszystko oki Ale dziewczyny,to jest straszne jak nie można się załatwić a się chce...sorki że wam truję,ale was czeka juz niedługo połóg...tylko życzę wam jak najmniej takich dolegliwości,każda z nas jest inna!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Elpisku,nie martw się,ja też sikałam ze strachu na brak pokarmu a teraz ze 3 razy dziennie używam laktatora i ściągam po 120 ml na raz!!!!!!!! Oliś nie przeje tego co mam w cycach! A zrobiły sie naprawdę balony!!!!!!!!! Zawsze miałam takie gruszeczki a teraz swoich cycków nie poznaję ;D
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
OLEŃKO to jest naprawdę problem ,bo czasami czopki naprawdę nie pomagają ,wiem bo przeszłam to przy Kamilu i wiem że też tak teraz będzie .Wtedy stosowałam dodatkowo jako poślizg mydło .Wiem że nie fajnie brzmi ale czymś sobie trzeba było pomóc ;D
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
;D ;D ;D MYDŁO POWIADASZ? A paluszek moze być? :laugh:
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
OLENKO ,paluszek namydlony też :laugh: :laugh:
reklama
Anna.U
Mamy lipcowe'06 Fan(ka)
A mnie muli brzusio i nic ani kłucia szyjki ani żadnego skurczu już na nic nie liczę a do tego Niunia wieczorem daje czadu aż się skręcam z bólu czyli narazie się nie szykuje na poród
Ale mam ostatnio złe dni nie wiem co się ze mną dzieje wszystko mnie wkurza mam doła i czuję się jakbym miała za moment umrzeć ja juz nie wyrabiam
Ale mam ostatnio złe dni nie wiem co się ze mną dzieje wszystko mnie wkurza mam doła i czuję się jakbym miała za moment umrzeć ja juz nie wyrabiam