reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
POCZEKAJ ELPISKU ,jak ci zacznie lecieć to nie bedziesz wiedzieć którego masz dać najpierw :laugh: :laugh: :laugh:.Możesz mieć napływ w szpitalu
WŁASNIE WSTAŁAM NIE BYŁAM W STANIE RUSZYC SIE Z WYRKA MAŁY WSADZIŁ MI SZWAJKE MIEDZY ZEBRA NIEZIEMSKI BOL A I MIAŁAM PROBLEM ZEBY ODDECH ZŁAPAC NIEGRZECZNY JESZCZE W BRZUCHU A JUZ ROBI ZE MNA CO CHCE ;D ;D
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
on dopiero pokazuje na co go stać :laugh: :laugh: :laugh:.
A co do bólu to ja też miałam zawsze obfite i bardzo bolesne miesiączki i nieraz mnie pogotowie brało z pracy ,ale rzeczywiście skurcze macicy bolą i trzeba mieć pylargine pod ręką bo na mnie nospa nie działa )za słaba). Choć przy pierwszym to bolało trochę i nic nie brałam ale przy drugim to już się zwijałam z bólu ,bo nie byłam nawet w stanie karmić Kamila ,dopiero po pyralginie przeszło
A co do bólu to ja też miałam zawsze obfite i bardzo bolesne miesiączki i nieraz mnie pogotowie brało z pracy ,ale rzeczywiście skurcze macicy bolą i trzeba mieć pylargine pod ręką bo na mnie nospa nie działa )za słaba). Choć przy pierwszym to bolało trochę i nic nie brałam ale przy drugim to już się zwijałam z bólu ,bo nie byłam nawet w stanie karmić Kamila ,dopiero po pyralginie przeszło
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Kurcze jak mnie głowa dziś boli ,chodzę otumaniona
Iwona85
Oleńkowa Mama Lipcowa'06
a ja bylam z mezem na zakupach......myslalam ze przez ten upal sie rozplyne........teraz wygladam jak jedna wielka banka cala opuchnieta.i strasznie kluje mnie syzjka a stop to wcal enie czuje....nawet paluchy u rk mi popuchly
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
IWONKA ,dopisuje się do BASI ,prysznic i wyrko
reklama
Iwona85
Oleńkowa Mama Lipcowa'06
wiecie zanim pojechalam na zakupy probowalam sie zdrzemnac po nieprzespanej nocy....hmm niedalo rady moze teraz cos z tego wyjdzie bo zaczynam wygladac jak jakis lunatyk oczy jak piec zlotych i lekki szum w glowie czuje sie jakby mnie ktos strawil i wyplul.....ide myju myju i lezakowac......
Załączniki