reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
WŁASNIE WSTAŁAM NIE BYŁAM W STANIE RUSZYC SIE Z WYRKA MAŁY WSADZIŁ MI SZWAJKE MIEDZY ZEBRA NIEZIEMSKI BOL A I MIAŁAM PROBLEM ZEBY ODDECH ZŁAPAC NIEGRZECZNY JESZCZE W BRZUCHU A JUZ ROBI ZE MNA CO CHCE ;D ;D

on dopiero pokazuje na co go stać :laugh: :laugh: :laugh:.

A co do bólu to ja też miałam zawsze obfite i bardzo bolesne miesiączki i nieraz mnie pogotowie brało z pracy ,ale rzeczywiście skurcze macicy bolą i trzeba mieć pylargine pod ręką bo na mnie nospa nie działa )za słaba). Choć przy pierwszym to bolało trochę i nic nie brałam ale przy drugim to już się zwijałam z bólu ,bo nie byłam nawet w stanie karmić Kamila ,dopiero po pyralginie przeszło

a ja bylam z mezem na zakupach......myslalam ze przez ten upal sie rozplyne........teraz wygladam jak jedna wielka banka cala opuchnieta.i strasznie kluje mnie syzjka a stop to wcal enie czuje....nawet paluchy u rk mi popuchly

reklama
wiecie zanim pojechalam na zakupy probowalam sie zdrzemnac po nieprzespanej nocy....hmm niedalo rady moze teraz cos z tego wyjdzie bo zaczynam wygladac jak jakis lunatyk oczy jak piec zlotych i lekki szum w glowie czuje sie jakby mnie ktos strawil i wyplul.....ide myju myju i lezakowac......

Załączniki

• 67.gif
    67.gif
    26,6 KB · Wyświetleń: 78
Do góry