reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

u mnie dzis straszny upal wypilam juz 3 litry wody biegam siusiu co 5 minut ale niemoge ugasic pragnienia...poza tym nogi mam jak slonik i niema mowy o dluzszym satniu czy chodzeniu bo brzus robi sie twardy i strasznie kluje szyjka ...

reklama
i mi jak nogi spuchnal to tak bola nieczuje wtedy stop jak chodze ale polecam zimna wode wymoczenie nozek i ja stosuje chlodzaca masc z kasztanowca.....troche pomaga

Dziewczyny nie wiem co mam zrobić co chwilkę kłuje mnie na dole do tego mała strasznie się pręży aż ja w pupie czuję (sorki za te szczgóły)czy wy też tak dzisiaj macie wzięłam przed chwilką 2 magnefary B6 niedługo mam wracać do domciu mąż z córcią bedą nie prędzej jak około 1 w nocy kurczę nie wiem czy jechac do domu czy zostać u rodziców.W sumie żaden czop jeszcze mi nie odszedł tylko co chwilę zmieniam gatki bo po trochu coś leci nie wiem czy to siusiu nie trzymam już sama zgłupiałam w piątek gin mi powiedział że mam rozwarcie na jeden palec ale że to normalne u wieloródek.Rany naprawdę jestem spanikowana ???

Aniu ja Ci radzę zostać u rodzicow lepiej żebyś sama nie zostawała pamiętak że nie zawsze
musi odejść ten czop wcześniej. i zadzwoń do swojego gina w sprawie tych wycieków

reklama
Do góry