reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

Tutaj wczoraj byla burza ale zasmuce was-NIE POMOGLO!!! Jest taki ukrop ze nie chce mi sie nawet isc do szkoly rodzenia bo tam to juz w ogole sie ugotuje (sala jest pod dachem!!!!)

reklama
KRECIKU współczuje ,u nas codziennie są burze i nic to nie daje ,normalnie ukrop ale jakby tak choć przez chwilę polało to jednak by się troszkę powietrze ochłodziło

a u nas deszczu niebylo juz dawno...moze powinnysmy odtanczyc jakis taniec zeby pare kropel spadlo z nieba??????

czarownic chyba niema ale moze nasze brzuszki maja jakos magiczna moc i taki taniec cos by pomogl...napewno bylo by zabawnie ....grupa kobiet w ciazy usilujaca tanczyc hihihihi

Moje nogi i ręce i buzia są tak spuchnięte, że aż mi się o tym mówic nie chce.
Kreciku ja teraz byłam na weselu i o dziwo wytrzymałam do samego końca i naprawdę dobrze się wybawiłam, całkiem sporo potańczyłam, nie martw się zobaczysz będzie fajnie. Tylko nogi rano wyglądają jak napąpowane weselne baloniki ;)

Widze ,ze temat dolegliwosci zrobil sie ostatnio bardzo goracy ;) U nas tez dzis caly czas leje i grzmi a duszno i goraco jak bylo tak jest.Wspolczuje wam bardzo te opuchniete nogi musza sie dawac we znaki.Ja naszczescie na nic takiego nie narzekam ale brzuszek coraz czesciej mi sie twardy robi i troche dzis pobolewa ::) no ciekawe ile jeszcze maly w brzuchu posiedzi ;)

reklama
Można zwariować od tego upału.Dobrze że 3 miesiące wcześniej zdjęłam obrączke bo chyba bym musiała ją teraz przeciąć.Jak te dzieci mają oddychać w tej parnocie.U mnie w sypialni można oszaleć.Zastanawiam sie czy nie kupić dla maluszka jakiegoś nawilżacza powietrza no  bo to jest nie możliwe żeby tam nawet mucha przezyła ::)

Do góry