O WŁAŚNIE-MIAŁAM DZIŚ TAK SAMO JAK oLA-TAKI DZIWNY, GALARETKOWATY ŚLUZ-MOŻE FAKTYCZNIE ODCHODZI PO KAWAŁKU ten czop sluzowy, kurczę..... lepiej niech jeszcze bobasek posiedzi przynajmniej do 22 czerwca żeby był raczkiem jak mama i tata
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
A wiesz że dzieci i tak zrobią po swojemu ;D ;D :laugh: :laugh:
ale to rzeczywiście niedługo ,mój syn jest z 24 czerwca i jest naprawdę wesołym dzieckiem
ale to rzeczywiście niedługo ,mój syn jest z 24 czerwca i jest naprawdę wesołym dzieckiem
dzis przed godzina mialam okropne bóle ...:-( najpierw zaczęło mnie ciagnąć w podbrzuszu w dół pozniej doszły bóle na srodku brzucha były bradzo bolące, a na koniec doszedł ból w miednicy lewa połowa :-(( wziełam 2 nospy ból z boku cały czas czuje reszta przeszła ale nie po całośći tylko pobolewa troche , juz zastanawialam sie nad szpitalem , sama nie wiem moze sie przemeczam bo prasowalam a wczesniej szorowalam w lazience...ale tego bólu po srodku brzucha to nie znalam...
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Połóż się i nic już nie rób ,od rana coś robiłaś i są teraz efekty ,poisy to naprawdę już nie są żarty .Powinnaś dostać od nas po tyłku ,męża nie ma a ty świrujesz
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
POISY ale jak się nasilą bóle brzucha to lepiej dzwoń lub jedź do szpitala
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
I jeszcze w BOŻE CIAŁO ;D :laugh: na sprzątanie jeszcze znajdziesz czas ,bo wiadomo że musi być czysto ale musisz to sobie rozkładać na parę dni .Ja też przyświrowałam i zaraz były tego efekty ,aż mi sięoberwało od mojego męża
reklama