reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Objawy i dolegliwosci

reklama
szalone Lipcóweczki  ;D poisy....myślę że mozesz nie być jeszcze na siłach... ::) ale to niestety dowiesz się dopiero po porodzie  ;) ja osobiscie chyba nie dałabym rady się bawić w tak krótkim czasie po porodzie, ale co kobieta to inna  ;) Dziewczyny nie szalejcie tak co? ::) ja osobiscie złapałam jakieś zapalenie nerek  ::) dostałam jakieś leki..no i się lecze  :) mam nadzieję że mi to szybko minie :)

Olu moja kolezanka (polozna) mowila mi ,ze jak bede chciala zeby juz sie maly rodzil to mam zabrac sie za meza ;) Wiec cos w tym faktycznie pewnie jest :laugh:

Wiolu ja sie na razie niestety nie moge ostro brac za mezulka bo zaraz mi nadzerka pokrwawi i znowu do szpitala bedzie trzeba jechac :-[ Wiec jesli cokolwiek to baaardzo ostroznie(slaba przyjemnosc z takiego uwazania).Dopiero jak bedzie kolo terminu to moze zaryzykujemy cos troszke odwazniejszego ;)

OJ to przepraszam ,ale ja też nie mogę żeby nie wywołać wcześniejszego porodu (przestroga od gina) :( :( ale mąż też jest cały wystraszony i nie chce ryzykować i nawt mnie nie prowokuje ;D ;D.U mnie dzidzia jest za blisko ujścia i takie pójście na całość byłoby zakończone porodem

Olu no co Ty nie wygłupiaj się jeszcze trochę pochodź z maleństwem w brzuszku.Napisz czy Ci sie poprawiło może to tylko śluz jakiś się wydostał bo przecież teraz to wszystko jest możliwe
A ja właśnie cały dzień na działeczce spędziłam ale super poleżałam na hamaczku hmmm czysta przyjemoność córcia znowu została wraca dopiero w niedzielę ale oczywiście jutro jedziemy do niej bo mamusi trochę ciężko bez córci ;)
Wilolu cieszę sie że Ty już lepiej się czujesz PAMIĘTAJ jutro idziesz do lekarza :) będzie dobrze.

Witaj ANIU!! Nie mogę się doczekać wizyty u gina ,dowiem się dokładnie co się dzieje ale pewnie mnie tylko straszy bo dziś spokój .I pewnie mi się troszkę oberwie od gina ponieważ miałam zrobić cukier po posiłku ale z tego wszystkiego zapomniałam o tym .Najpierw KAMIL chory i siedzenie nad nim a teraz to ze mną .Dopiero dzisiaj mi się przypomniało ale kurcze nie mam problemów z cukrem więc może to przejdzie bez zgrzytu ;D

reklama
Wiadomo jak to jest jak dziecko chore to o wszystkim innym się zapomina może zrobisz na następną wizytę ale pewnie jest wszystko ok.

Do góry